Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 09:24   #4093
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
padam jestem tak Zmeczona jak nie wiem. mała ladnie spala w dzień ale co chwilę miałam gosci. i teraz spala tylko godz i musiałam ją przebrac i Nakarmic tylko jej się nie odbiło więc będę pewnie czuwać..
waszym dzieciom się zawsze odbija?

właśnie kichnela 4 razy

tz kazalam Isc spac bo rano do pracy.. a ja chodze taka Zmeczona mimo że w dzień godz Spalam. tylko tyle Dalam radę.

nie jest łatwo się przyzwyczaić.

brawa dla Luski kiedy UO minęło

mamcia za ciebie też 3mam kciuki.

ide się Zdrzemnac bo odlatuje.. mam nadz że mała tak jak w dzień chociaż z 3 godz pospi..

3Mam kciuki !
mojej nie zawsze, ale nawet jak jej się odbije to czasem ulewa

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Wiadomosc od Hanii:
Marysia jest juz po tej stronie brzucha ur.3.03 , 2800g, 50cm. jest sliczna a my jestesmy szczesliwi
super, brawa dla Was obu!

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Chyba odszedł mi kawałek czopa śluzowego.... ale pewności nie mam... był taką białą galaretką wielkości ok 1 cm... czy to mogło być to?
możliwe

Cytat:
Hania jeszcze napisala ze mala radzi sobie swietnie z piersia i czekaja na wyniki badan a to zdecyduje czy wyjda dzis czy jutro
Czuje sie dobrze jakby w ogole nie rodzila
no to fantastycznie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje za radę dot. zmiany kolejności karmienia. Chyba pomogło,bo Patryś jakiś spokojniejszy się zrobił . Tzn wcześniej zjadł,spał ale kwękał i często między 16-17,albo 22-23 marudził. A teraz najpierw pierś,jak puści pierś i grymasi to próbuje znowu pierś,jak nie chce to daje butle. I tak nie dość,że z piersi je to i wypija butle 60 ml .
W sobotę wieczorem odpadł nam kikut .
I tu pytanie do Agusi : czy już mogę go kłaść na brzuszku ,czy jeszcze za wcześnie??
Weszłam wczoraj na wagę- w dniu porodu ważyłam 73 kg, a teraz 62 kg (to mniej niż przed ciążą) ,no i wyglądam jak cień człowieka. Dzisiaj idę zrobić morfologie ,bo w szpitalu powiedzieli,że żelazo leci mi w dół .

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Haniu gratulację
super wieści
wydaje mi się, że już możesz kłaść na brzuszku

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość

Super! Gratulacje!! Ale malutka jest Marysia

a tam malutka,taka jak moja Luśka teraz

Cytat:
dziewczyny pamietajcie zeby dostawiam na zmiane lew prawa lewa prawa!
dokładnie przy jednej sesji karmienia dziecko powinno opróżnić obie piersi i trzeba pamiętać, żeby przy kolejnej sesji zacząć od piersi z której ostatnio dziecko jadło (dobrze jest zapisać sobie która to była pierś). Ma to na celu wyrównanie laktacji, dziecko zwykle gorzej opróżnia pierś, z której je na końcu. Jak się do tego nie stosuje to często to kończy się tak, że w jednej piersi jest więcej pokarmu niż w drugiej

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora