Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 10:37   #2155
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII

Landi

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej laseczki

wróciliśmy wczoraj od teściówki, trochę sobie tam odpoczęłam
trzymajcie dziś proszę kciuki za Tomusia

o 12:30 mamy echo serca, wynik mam nadzieję, że bedzie w porządku
boje sie też, że Tomuś po prostu nie pozwoli sobie zrobić badania
nie wiem co wtedy zrobimy ehhhh

poza tym leci nam 21 tc, ale ja gapa i leci już sobie trochę

sa dzis jakies wizyty?

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry !!!

Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni !

Landi- biedaczka..już pewnie jesteś po wizycie..mam nadziej, ze wszystko ok.

Judka- zaciskam za Tomusia kciuki !

A ja dzisiaj mam połówkowe na 13:15! Trzymajcie mocno kciuki aby wszystko było dobrze !!! No i żeby maluszek sie rozkraczył

Buziaki

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

ja w ciąży takich rzeczy jak cola czy fanta prawie wcale nie tykam (raz czy dwa wzięłam łyk od męża)
słodycze czasem podjem ale staram się mniej - np gorzką czekoladę
teraz są owoce to ja np gotuję kompoty
Ja tak samo . Jak wiem, że coś nie jest zdrowe to jakoś nie mam za bardzo ochoty, a nawet jak się skuszę np na colę to wypiję max pół szklanki i odstawiam. Ze słodyczami tak samo.

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Chce mi sie słodkiego a w domu nic nie ma myślałam, ze lody są (podobno lody można jesc tak mi dietetyk powiedziała) ale oczywiscie u mnie w domu to jak pierwsza nie zjesz to już później nie będzie, do jasnej cholery nic nie można w kuchni dobrego zostawic na poźniej bo wszystko zjedzą jak mnie to denerwuje, bo jak masz ochotę na coś nawet na głupiego bana to nie ma, bo tata wszystko zje!
Lody mają podobno dużo wartości odżywczych, które są w mleku, ale są jakoś lepiej przyswajalne. Dlatego pewnie większość z nas ma taki apetyt na nie.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziewczyny ostatnio mi gin powiedział że na dopochwowe idziemy z pustym pęcherzem a na takie przez brzuch ma być pełny
Ja miałam robione ostatnio przez brzuch i pęcherz miałam pusty. Być może każdy lekarz ma swoje preferencje w tym zakresie.
Ciekawe od czego to zależy
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora