Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 10:33   #4313
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Śliczna córcia
Gratuluję ząbka
Dada2 był jak dla mnie średnie i trójek nie kupiłam.
Teraz przerzuciłam się na Pampers ActiveBaby i jestem zadowolona. Jednak ze względu na tuszę Ewelinki kupiłam już rozmiar4 bo trójki był bardzo ciasne przy nóżkach.
Z premiumCare też byłam zadowolona, ale teraz są mało "ekonomiczne". Bo np. w Rossmannie ActiveBaby 3 sztuk 96 są po 59.90 (promocja obecnie, normalna cena 63.90) a PremiumCare za tę samą cenę jest chyba 20 czy 30 sztuk mniej.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

a nocka u mnie beznadziejna
Co prawda Ewelinka ładnie zasnęła około 23 - SAMA... ale o 1.30 pobudka na jedzenie, a potem co 2 godziny jak nie częściej. Ale wydaje mi się, że chciała bardziej pić niż jeść, bo karmienie nie trwało dłużej jak 5 minut a TŻ w nocy zamknął wszystkie okna (ja zostawiam rozszczelnione aby było chłodniej w pokoju).
Generalnie nie wiedziałam gdzie jestem, jak się nazywam. A jak mnie rano mąż obudził to powiedziałam mu, aby mi nie przeszkadzał, bo karmię (a mała spała w łóżeczku)

I śniło mi się, że byłam w takim ładnym miejscu gdzie było tyyyyyle pysznych słodyczy no i obudziłam się a tu nic nie ma
Co za koszmar

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora