Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 12:43   #949
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

dzień dobry ;0
dziękuję za opinie odnośnie sukienki miło mi, że Wam się podoba.
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Hej Byliśmy wczoraj wieczorem w knajpce z TŻ, a jak wychodziliśmy, to był taki piękny zachód słońca, że postanowiliśmy wyjść na tę górę z filmiku, który wstawiłam w klubie, było tam tak pięknie, że aż dech zapierało - czerwone niebo i góry, z których unosiła się para tworząc chmury nie mieliśmy aparatu, a z TŻ telefonu nie wyglądało to tak fajnie. Ale ja już sobie wyobraziłam plener ślubny o zachodzie słońca w tym miejscu
mmm musiał to być piękny widok!! Zazdroszczę!
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja tem wierzę, że on wymyśli coś fanego, jak mu podsunę, to będę się spodziewać za każdym razem kiedy tam będziemy o zachodzie słońca
dokładnie Niech TŻci troszkę pogłówkują nad zaręczynami A dla nas jest to przynajmniej niespodzianka
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Witam sie poniedziałkowo, u nas znowu brzydla pogoda, ja zwariuje
Weekend jakoś minął, żona kolegi tż niestety nie przypadła mi do gustu nie lubię takiego typu ludzi.. no cóż, trudno chociaż myslałam że w końcu będziemy mieć tu jakiś fajnych znajomych.

Wczoraj byliśmy na kiermaszu i Lili jeździła pierwszy raz w życiu na karuzeli! Jak nie zapomne to wrzuce fotki.
szkoda, a już myślałam, że może kobita okazać się równą babką.... Ale jeszcze traficie na fajnych ludzi
dla Lili!
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Aga no niestety... sąsiedzi? ależ owszem! na górze stara turka z papugami, które się wydzierają jak nawiedzona, a z boku 89 letnia babcia i jak tylko wychylimy nos na balkon to kuka zza ściany i trzeba z nią stac i gadać...
Raz nawet zaczepiła tż o 8 rano w niedziele i gada cos do niego, a ten ucieszony "nichts verstehen" i myślał że będzie miał babcie z glowy a ta do niego po polsku zaczyna nawijać bo ze śląska pochodzi
nie mam pytań

Ja wracam dalej do prac społeczno-użytecznych... Umyłam na parterze okna.... Teraz ciąg dalszy porządków.
Buziaki!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora