2012-07-16, 13:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Anikooo wracaj do nas szybciutko i pisz co i jak
Cytat:
Napisane przez malinkac
dzięki  nie zauważyłam :P
sorry za brak twarzy ale uważam, że tak jest lepiej 
|
malinka co cud malina. Pięknie się prezentujesz i tak naturalnie wyglądasz, a jaki brzusio ładny 
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------
Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989
jeszcze mam takie pytanie jak chciałyście przez nfz robić badania to coś ściemniałyście czy wprost mówiłyście że na do op. są potrzebne?
|
ja powiedziałąm otwarcie po co mi badania, pani dr mnie zapytała czy jakiś wypadek miałam, czy jakąś wadę mam i czy to konieczność? Powiedziałam, jej, że jak chce to mogę jej pokazać niech sama oceni czy to konieczność, ale nie chciała Powiedziała, że nie powinna mi dawać, skierowani bo tego nfz nie refunduje ale chłopskim targiem da mi na krew, mocz, ekg a grupe i krzepliwość zrobiłam sobie sama więc to zależy od lekarza na jakiego trafisz. Jeden da, drugiemu trzeba naściemniać....
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200
Czesc dziewczyny
Dzis juz troszke lepiej ale teraz ketonal dziala wiec mysle ze to dlatego czuje swie lepiej  cierpie teraz przez ten stanik mam go dosc   cis nie mnie niesamowicie no ale cycki mam piekne  jaka ja skromna    codziennie w nie zagladam dzis dalam mamie zajrzec a co tam  wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach   jakies rady moze?
|
Olivko ja te swędzące miejsca pod biustonoszem smarowałam żelem aloesowym, takim chłodząco-kojącym, przykładałam na to chusteczke higieniczną i na to biustonosz. Mnie to pomagało, w niektórych miejscach swędzenie ustępowało zupełnie w innych nie ale jakąś ulgę czułam....
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989
Trzymaj się Oliwko a powiedz mi dostałaś od dr. recepte na ketonal lub na jakiś inny przeciwbólowy na recepte dr.może dać? Ja dziś na badanka lece mam nadzieje ze wszystko za mną ok, a potem to już tylko z górki, troche, stresu, bólu, a potem to już sama przyjemność
|
dr może wypisać recepty bez problemu, ja dostałam przy wyjściu na wszystko co mi było potrzebne (Ketonal Forte, antybiotyk i coś osłonowego) w razie czego się upomnij 
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Agatau88
Hej
Andzikus
jakim tam ogolnym  , mcowym ale nie zadnym dozylnym ani nic.
Dr mi ostrzyknął to miejsce, wział skalpel, wycial skore i zszył znowu.
|
kurcze Agatau no strasznie dużo przeszłaś z tymi swoimi cycorami, ja po operacjach (wyrostek i poród) miałam problemy z infekcjami a po wyrostku to wogóle mi się cięcie nie zrosło, musieli czyścić i teraz właściwie tylko o to się bałam jak mój organizm tym razem zareaguje, dlatego poprosiłam o dodatkowy antybiotyk, łykałam go przez tydzień i narazie wygląda, że jest wszystko ok. Trzymaj się kochana!
Czas edycji: 2012-07-16 o 13:40
|
|
|