helloł
w pierwszej kolejności dziękuję za życzenia i słowa uznania (

) w imieniu Małego
Seph - torty robi nam babka z sąsiedniej wiochy - generalnie - zamawiasz, co chcesz - a ona zawsze coś wymysli, żeby to mialo ręce i nogi

widziałam jej inne dzieła na nk - niektóre - mistrzostwo
byliśmy wczoraj zawieźć Młodą do Gdyni - do jej ciotki a mojej kuzynki i jej dwóch synów - bliźniaków.
Dojechał też trzeci kuzyn Młodej - syn innej mojej kuzynki. Cała czwórka jest w tym samym wieku - więc powodzenia

trzymajcie kciuki za moje dziewczę - co by jej trzech samczyków nie zdominowało
a potem - na weekend mam wszystkich u siebie - razem z kuzynką i jej mężem - więc - 5 osób na plus...
Takajb - faaaajnie, że masz męża przy sobie

oby częściej i dłużej
Badymka - sorki - ale traktują Cię w domu, jak gówniarę... może wypadałoby zapytać dorosłą kobietę, czy ma ochotę przenieść się do namiotu - a nie ustawiać, jak szczeniaka...
Kasza - cieszę się, że wyszłaś poza ramy starego związku
Olla - dziewczyny dobrze gadają - zajrzyj do dentysty... swoją drogą - okazuje się, że w pewnym wieku trzeba już zdbać nie o zęby - a o dziury po nich
Dzinek - a jak Ty sie w ogóle czujesz, co?
acha - no i URLOP!!!

co prawda tylko dwa tygodnie i nigdzie nie jedziemy (bo mąż właśnie skończył urlopować) ale zawsze to jakiś odpoczynek... najbardziej cieszy mnie fakt, że nie będę pracowała na nocki... czaicie??? dwa tygodnie (prawie)przespanych nocek
cmokam w obwisłe policzki