Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 15:21   #4741
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
helloł

w pierwszej kolejności dziękuję za życzenia i słowa uznania ( ) w imieniu Małego

Seph - torty robi nam babka z sąsiedniej wiochy - generalnie - zamawiasz, co chcesz - a ona zawsze coś wymysli, żeby to mialo ręce i nogi widziałam jej inne dzieła na nk - niektóre - mistrzostwo

byliśmy wczoraj zawieźć Młodą do Gdyni - do jej ciotki a mojej kuzynki i jej dwóch synów - bliźniaków.
Dojechał też trzeci kuzyn Młodej - syn innej mojej kuzynki. Cała czwórka jest w tym samym wieku - więc powodzenia trzymajcie kciuki za moje dziewczę - co by jej trzech samczyków nie zdominowało
a potem - na weekend mam wszystkich u siebie - razem z kuzynką i jej mężem - więc - 5 osób na plus...

Takajb - faaaajnie, że masz męża przy sobie oby częściej i dłużej

Badymka - sorki - ale traktują Cię w domu, jak gówniarę... może wypadałoby zapytać dorosłą kobietę, czy ma ochotę przenieść się do namiotu - a nie ustawiać, jak szczeniaka...

Kasza - cieszę się, że wyszłaś poza ramy starego związku

Olla - dziewczyny dobrze gadają - zajrzyj do dentysty... swoją drogą - okazuje się, że w pewnym wieku trzeba już zdbać nie o zęby - a o dziury po nich

Dzinek - a jak Ty sie w ogóle czujesz, co?

acha - no i URLOP!!! co prawda tylko dwa tygodnie i nigdzie nie jedziemy (bo mąż właśnie skończył urlopować) ale zawsze to jakiś odpoczynek... najbardziej cieszy mnie fakt, że nie będę pracowała na nocki... czaicie??? dwa tygodnie (prawie)przespanych nocek

cmokam w obwisłe policzki

No to jutro wieczorem odpalamy szampana? Zapraszam dziewczynki na imprezkę.
Ja z racji 5 dni bez dzieci

Kurczak to prawie jak po długim okresie niemowlęctwa własnych dzieci kiedy to możesz sie wreszcie wyspać.

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Kurczaczku odpoczywaj i wyśpij się w końcu
U mnie w domu panuje zasada, że dzieci nie mają nic do gadania, bez względu na wiek. Ja mają przyjechać obcy to wszystko ma być podporządkowane im bez gadania. A ja mam to w poważaniu, mogę odstąpić swoje łóżko tu, a w dawnym domu będę spała na 2 razy większym

Uczę się zasad ruchu drogowego, między innymi przerabiam testy i mam przedziwne wrażenie że tam jest od groma błędów bo odpowiedzi nawet nie ocierają się o logikę, no ale może ja jeszcze za mało wiem
Postanowiłam zdać prawko za 1 razem i choćbym miała stanąć na uszach tak będzie.

Buziam, ściskam i przytulam brum brum brum
Powodzenia.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora