Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 17:44   #4242
wvictoria
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
No właśnie ja nie chcę się ograniczać tylko do kurczaka czy ryb. Parowar przywiozła mi szwagierka (leżał bezużyteczny u niej) więc nie mam żadnych przepisów do niego. Boję się, że jedzenie z parowaru będzie bardzo monotonne i mąż nie będzie chciał go jeść, nie wiem czy nie będzie mu brakowało sosów i panierki.
Karolina ja właśnie się boję, że nie będzie mi lub mężowi smakowało mięsko zrobione na parze.
Ja kupuję warzywa na patelnię (np. po włosku czy inne) wsypuje do parowary, posypuję tą ich przyprawą i gotuję. Jak są gotowe to lekko polewam kechupem. Mnie smakuje A drób to najlepiej spróbuj zrobić raz to się przekonasz Mój brat (kucharz) jak bratowa była na diecie to gotował jej pulpeciki na parze ale jak to nie wiem. Jak go spotkam to zapytam On ma sporo przepisów tylko, że mnie to się tego nigdy nie chciało zapisywać Ja lubię kurczaka na parze więc nie ma problemu Ale będę pamiętać to zmolestuję Michała co by mi coś podesłał (najlepiej żeby się nadawało do gotowania też podczas karmienie) Tylko proszę o trochę cierpliwości

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora