Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaktualizowany wątek-balsamy,biżuteria,paleta, kosmetyki do włosów,perfumy, kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-25, 20:22   #22
aga1616
Zakorzenienie

Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
GG do aga1616
Dot.: Zaktualizowany wątek-balsamy,biżuteria,paleta, kosmetyki do włosów,perfumy, kol

hej
znajdziesz cos za:
elegancki naszyjnik o kolorze srebrnym bardzo ładnie połyskuje

-Ralph Lauren You've got gel- żel pod prysznic 50ml, nowy, ładny zpach

- Ralph Lauren goodbye dry- body lotion nawilżający balsam do ciała, szczegolnie do skóry suchej piękny zapach który utrzymuje się bardzo długo na ciele- jak perfumy , 50ml, nowy

- Elizabeth Arden Red Door - body lotion balsam pielęgnujący do ciała, przepięknie pachnący jak perfumy, długo utrzymuje się na skórze 50ml, nowy

- Anna Sui Sui Love body lotion, cudownie pachnący balsam do ciała 50ml, nowy, dluugo utrzymuje się na skórze, można używac zamiast perfum

- estee lauder paleta 4 cienie + 1 róz + ale może być wykorzystany jako cień, 1 pacynka, używana dość sfatygowana . Paleta w eleganckim opakowaniu z dużym lustrem. Zużycie i stan widoczne na zdjęciach oddam tylko za cos specjalnego, była droga, kupiona na lotnisku.

- Kenzo l'eau par perfumy (z 50ml pozostało troche wiecej niż połowę tak ok 30ml) Bardzo ładny, świeży zapach

- Coty Adidas Fruity Rythm woman perfumy (więcej niż 3/4 z 50ml) bardzo ładny świeży, orzeźwiający zapach, owocków i kwiatów,

- Sephora błyszczyki - 4 kolory w kuli, użyte pare razy 11g pięknie się mienią i nawilżają usta

- Smacker pomadka Melon moon (zostało ok 90% z 4g) pielęgnacja ust + połysk + cudny zapach

- Smacker pomadka Berry lights (zostało 95% z 4g) pielęgnacja ust + połysk + cudny zapach

- MaybellineVolum Express Waterproof, czarny, (zostalo ok 50-75% z 8,5ml, mokry, świeży dat. ważności do 10.2007) wydłuża, podkreśla i pogrubia rzęsy. Dobry na taką pogodę jaką mamy obecnie

- Sally Hansen piękny lakier do paznokci- Nail Prisms kolor: scarlet ruby 21 (użyłam tylko raz, ma śliczny połysk, ważny do 07.2007 8,8ml)

- Manhattan -soft compact powder kolor Teint Vanille 8 (zużyte ok 30% z 9g) kolor dla lekko lub lekko średnio opalonej cery lub dla jasnej, jak kto woli

- Shiseido compact foundation SPF15 13g, natural light beige/beige clair (

http://www.lumiere.pl/product_info.p...fe 8ed9511acf )

kupiłam ten puder na allegro więc nie jestem pewna czy jest to oryginał! Więc trudno mi ocenić. Ale nie był tani, musicie same ocenic, jest zdjęcie. ze złotymi drobinkami. Niestety to nie mój kolor muśnięty pare razy polecam dla lekko opalonej lub dla jasnej cery jeśli chce tylko rozświetlić nim twarz

- Yves Rocher Yria teint frais spf15 podkład koloryzujący (kolor: clair) (powinno być ok95% z 50ml) przepięknie pachnie, kolorek idealny do jasnej karnacji. Świetnie wyrównuje koloryt.

- Schwarzkopf Gliss Kur shining blonde reflex odżywka nadająca włosom blond piękny połysk - zakupiona w niemczech, użyta z 6 razy więc zużycie minimalne, pojemnosć 150ml. Zakupione w niemczech. oddam tylko za cos fajnego
"Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych Shining Blond Reflex-Glanz-Kur zawiera Scan Repair Komplex, który nie tylko regeneruje powierzchnię włosów, lecz także wnika głęboko w ich strukturę. Specjalna delikatna formuła odżywki z drobinkami miki intensyfikuje i rozświetla każdy odcień włosów blond. Odżywka ma postać fluidu i jest zamknięta w wygodnym opakowaniu z pompką. "
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16851

- John Frieda Frizz ease Miraculous Recovery deep- conditioning treatment step 2 poprawia kondycje włosów, zostało 3/4 z 150ml. z Londynu. oddam za coś fajnego
http://www.folica.com/Frizz_Ease_Mira_d337.html
aga1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując