Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-17, 11:14   #3304
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Maleństwo aaaaa ja myślałam, że ty już w pęcherzyku miałaś kropkę.

Butter super kolorki.

emilko zobaczymy ciekawe czy cos powiedzą jak pójdę , bo mała w piątek kończy 9 tyg a szczepienie po 6 tyg powinno być wg. kalendarza szczepień.

Bikuś ja wklejałam kiedyś listę dla Emilko naszej i wtedy ktoś miał ją dać na 1 strone Kochana dziś ci liste podam, bo wczoraj mąz mi nie dał, więc jemu się bęcki należą

Onyks mnie też energia w ciąży rozsadzała I... zostało mi tak

Strong witaj jak idzie karmienie??

Mi mąz robił zdjęcia na porodówce Ale do pewnego momentu, jak potem miałam parte to już nie chciałam. I potem dopiero z małą mi robił. Ale nie jak była na brzuchu tylko juz zawinięta. Bo jak się urodziła to chwilę dali mi ja barzuch a potem od razu musieli jej tlen podawać ech...
Może mi też tak zostanie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Moja siosta ma - dzidziuś taki biedy, ledwo oczka otwarte, cały brudny i akurat moj siostrzeniec siny (bo przyduszony podczas podoru)...... moja sis umordowana...... jak już mieć taką fotkę to tylko i wyłącznie dla siebie...... no nie wiem czy bym chciała taką pamiątkę.
Ja bym chyba nie chciała...nie wiem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora