Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Cytat:
Napisane przez Balbinka1983
Solidaryzuję się z Tobą  w ciągu dnia jest ok ale myśli o porodzie nachodzą mnie wieczorem i wtedy łapię doła. Chciałabym już mieć to za sobą, czuć się normalnie, zacząć wracać do normalnego wyglądu, spać na brzuchu, przytulać się mocno do Tż bez poduszki z którą śpię, wychodzić na dwór bez lęku, że mi wody odejdą albo popuszczę w majty... Termin na piątek ale coraz częściej mam przeczucie, ze przenoszę.
|
Balbinko już bliżej niż dalej!!! A powykurzajcie maleństwo razem z mężem
Cytat:
Napisane przez Paulaaa23
mój mały będzie miał dwa, Adam Krzysztof
mi całą ciążę śnił mi się poród, karmienie dziecka, itp, za każdym razem inaczej, ale jednak. A teraz ostatnio śni mi się ciągle, że umiem latać np, albo przed kimś uciekam, albo jakieś chłopy, ciągle się z innym całuje  
|
Z chłopami mówisz? Seksu ci trzeba mi się ostatnio piłkarze śnili...ten Lewandowski bez koszulki
Cytat:
Napisane przez wvictoria
Brawo  Ja to tak nie umiem
Mój też będzie miał dwa imiona - Jakub Daniel 
|
Bardzo ładne połączenie! NASZ też będzie miał dwa: Franciszek Krzysztof. A Krzysztof to po obu dziadkach
Cytat:
Napisane przez depoison
O w dupę, co za noc  Mała nie spała od 1 do 4, potem znów od 6.
O tej 1 obżarła się tak łapczywie i nieprzytomnie, że zaraz WSZYSTKO zwymiotowała (to nie było ulanie, to był drugi w historii wielki rzyg spowodowanym przeżarciem). No więc nastąpiło przebieranie, obudziła się znów na dobre (a zazwyczaj śpi jak zając pod miedzą, więc co dopiero, jak się przy niej manipuluje). A za chwilę - co się dziwić - była znów głodna
Od 6 (pomijając rzyga) podobna historia, nagle jej się wielki głód i wielka aktywność włączyła.
Zasnęła godzinę temu. Ale teraz to ja już nie zasnę, nie umiem spać w dzień, choćbym się słaniała na nogach, choćbym miała mdłości (uhm, zdarza mi się) z przemęczenia. No nie umiem i koniec. Chyba prędzej przytomność stracę niż tak po prostu zasnę 
|
O w mordę!To naprawdę genialna noc współczuję chociaż po cichu też już chciałabym miec takie problemy, a nie to czy donoszę 
Depoison, a co z kratka na łóżko??
Cytat:
Napisane przez ewka5891
obleśne
jakiej firmy masz ten laktator?
Ja ostatnio kupiłam sobie też reczny aventa, ale tylko dlatego, ze był w promocji i nieduze pieniądze za niego zapłaciłam 
|
Moja znajoma, która urodziła jakieś 2 tyg temu ma ten latkator i jest bardzo zadowolona!
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
hej hej od rana na nogach bylam ze starym u lekarza i w polskim na zakupach  wizyte mam o 14.15 ciekawe co mi powie 
|
OO trzymamy kciuki za udaną wizytę 
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka
|
Czerwień najfajniesza
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
Wiadomosc od Hani:
Noc spokojna, moj maly glodomorek nie moze sie najesc ale i tak z piersia radzi sobie super, ja sie czuje ok, painkillery daja rade mam nadzieje ze dzis wyjdziemy
|
Super wieści! za szybkie wieści
Cytat:
Napisane przez nel_a
i na dodatek po kilku latach te szafki są do wyrzucenia :/ zamakają i wyglądają tragicznie.
|
noo...nam projektantka wymyslila szafke pod umywalkę za 800zł!!! to jej ładnie podziekowałam i stwierdziłam, że sama coś znajdę 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
Wizyta była opóźniona ale wsumie i tak niczego się konkretnego nie dowiedziałam.
wyniki z sanepidu będą za 2-3 dni . ja umrę do tego czasu z niepewności
lekarz powiedział że tO może być gronkowiec albo inna bakteria. że ważne by się nie powiększalo i nie wychodziły nowe.
NARAZIE Masc z antybiotykiem i kąpiel 2 razy dziennie w czyms tam. no i pobrali krew by sprawdzić ta żółtaczkę bo cała żółta jest. pewnie jeszcze będzie trzeba naswietlac
serce moje Placze jak widzę gdy ona Placze jak ją Smaruja pewnie ją boli
dziewczyny ją psychicznie sobie nie radzę  czego musiało nas tO spotkać cały ten szpital , siedze i Placze tak się boję 
|
Moja mama miała gronkowca jako dzieciątko..tuż po urodzeniu..z.akaziła się w szpitalu. I dostała antybiotyk i zdrowa baba! A to przeciez 50 laty temu! Wszystko będzie dobrze Ciastusiu! Trzymam kciuki za WAS! Rozalcia jest silną dziewczynką i na pewno szybciutko wyzdrowieje! A ma apetyt?
|