2012-07-17, 12:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Cytat:
Napisane przez asia665
Dziękujemy
Dzisiaj nie tylko ja idę zrobić morfologie,robimy ją też dla Patrysia,ale nie wiem czy dam rade z nim wejść. Chyba mój mąż sam z nim pójdzie,bo ja się boje że się rozpłacze jak będę widziała pobieranie krwi u niego
A morfologie mieliśmy mu robić w szpitalu,ale stwierdziliśmy żę to nie ma sensu.Bo pediatra ze szpitala każe nam przychodzić do niej a to w sobote,a to niby jutro. A mi się nie widzi chodzić z dzieckiem do szpitala gdzie są zarazki ,chorzy ludzie itd. Dlatego dzisiaj zapisujemy Patrysia do pediatry ( nawet sobie nie wyobrażacie jak u nas ciężko z pediatrą,na kase chorych nie ma szans się dostać, zostają tylko prywatne wizyty  ) i z wynikami itd będziemy chodzili do niego a nie do szpitala.
Tym bardziej,że w książeczce zdrowia mamy napisane że morfologia i kontrola u pediatry dziecka w przychodni dziecięcej a nie w szpitalu 
|
Przez lekką żółtaczkę zrobili Małej morfo w szpitalu przed wypisem. Wczoraj byliśmy zapisać ją do pediatry na NFZ i lekarz normalnie przyjeżdża na wizytę domową, ale akurat babka była w przychodni, to załapaliśmy się na wizytę na miejscu. Zapisaliśmy ją na bioderka, no i do szczepienia - heh, trzeba zdecydować jakie chcemy
|
|
|