Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filologia rosyjska ;) Kto, gdzie i dlaczego ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-17, 13:21   #401
puer19
Przyczajenie

Dot.: Filologia rosyjska ;) Kto, gdzie i dlaczego ;)

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Nie ma się czego bać, wszystko da się ogarnąć Uwierz

Kurs CEN - przygotowanie nauczycielskie - trwa 2 lata, i można go robić kiedy się chce. Możesz nawet po studiach go zrobić, ale wg mnie warto jest go robić tylko i wyłącznie w trakcie studiów. Na to poświęcają na 2 roku I stopnia jeden dzień w tygodniu - a ci co nie uczęszczają na kurs mają wolne Z tym, że na ten kurs chodzi się na wydział pedagogiki i psychologii (na 2 roku) i spędza się na nim cały dzień. Jest kilka egzaminów, są kolokwia, ale da się przeżyć Na swoim wydziale ma się tylko metodykę, i tylko na nią chodzi się na 3 roku.
A opłatę za kurs dzielą na 4 raty, po trzystaileś złotych 2 raty są na roku 2, a 2 kolejne na 3 roku I na 3 roku się kończy

Rozumiem. Też jestem zdania, że jak robić, to w czasie studiów. W irk było napisane, że się dostaje po zrealizowaniu tych przedmiotów pedagogicznych uprawnienia po 1 stopniu do gimnazjum włącznie, stąd zacząłem się zastanawiać co z liceum itp.
Twój post jest pocieszający, choć trudno mi uwierzyć, że przeczytam wszystkie książki z literatury powszechnej ;P Widziałem spis...
Wykłady z HLR są po rosyjsku od początku?
puer19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując