Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 16:17   #3406
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Zabcia a zadlawil sie kiedys? Bo Jula nawet jak spbi na plecach a uleje to nigdy sie nie zadlawila...
Ja czasami tez jezdze z mala sama, przezyjecie
Waucie na szczescie nie zawsze ladnie spij. Raz w nocy mi sie zadlawil

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
hejka mamuski cale 6tygodni ze mnie te watrobki poleca? bo mnie to przeraza! Jestem juz dzis wypoczeta. Nawet sie poczesalam i jak to mowi bika zrobilam oko czekam az malego przywioza i bedziemy walczyc z cycem butter koolory do sypialni ladne wybraliscie.malenstwo jak dziewczyny mowily musisz cierpliwie czekac na serduszko bo bedzie napewno bika gruba emilke tez bedziesz kochac a ty zabciu powodzenia dzis z malym napewno dacie rade solidniej nie dam rady nadrobic pozdrawiamy a jeszcze kasiux czekam na twoje rozwiazanie teraz

hej kochana
Nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci ze nie jestes tam szyta

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No właśnie chcieliśmy się rozejrzeć, jak sytuacja z lokalami wygląda, bo oczywiscie teść musiał się wtrącić, gdzieś tam posprawdzał i powiedział nam, że na styczeń już nie ma wolnych miejsc okazało się, że wcale nie jest tak tragicznie, gorzej z cenami niestety

30 tc zaczne za 2 tygodnie

A co do tego przybornika i jego ceny, to wyszło ponad 100zł - bo to info z tej stronki:
http://flte.pl/searchProduct.php?gro...7114011&page=1
plus 30zł koszty wysyłki
U nas na chrzcinach bedzie jakies 50 osob

a po ile dolar stoi u was?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja się dziś czuję! Przeciwieństwo tego co było wczoraj. Normalnie energia mnie rozsadza
W pracy tyle do zrobienia a ja zapie..przam z uśmiechem
Oj żeby mi tak zostało!
no i super!!

emigra - ja mam zdjecie jak maly lezy na wadze glowke ma jeszcze w tej mazi i wyglada .. cudnie Chodz dla innych moze to byc obrzdliwe dla mnie wyglada pieknie nawet jak byl caly w mazi zaraz po porodzie. Dodam ze maz mial aparat caly czas przy sobie ale z tych wrazen zapomnial zdjec robic

magda - dajesz Majce pic jeszcze wode oprocz swojego mleka?

Witajcie

My zaniedlugo wyjezdzamy na wizyte malego - kciuki mile widziane

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora