2012-07-17, 16:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Napisane przez emigra
Zabcia a zadlawil sie kiedys? Bo Jula nawet jak spbi na plecach a uleje to nigdy sie nie zadlawila...
Ja czasami tez jezdze z mala sama, przezyjecie
|
Waucie na szczescie nie zawsze ladnie spij. Raz w nocy mi sie zadlawil 
Cytat:
Napisane przez strongwomen
hejka  mamuski  cale 6tygodni ze mnie te watrobki poleca?  bo mnie to przeraza! Jestem juz dzis wypoczeta. Nawet sie poczesalam i jak to mowi bika zrobilam oko  czekam az malego przywioza i bedziemy walczyc z cycem  butter koolory do sypialni ladne wybraliscie.malenstwo jak dziewczyny mowily musisz cierpliwie czekac na serduszko bo bedzie napewno  bika gruba emilke tez bedziesz kochac a ty zabciu powodzenia dzis z malym napewno dacie rade  solidniej nie dam rady nadrobic  pozdrawiamy a jeszcze kasiux czekam na twoje rozwiazanie teraz 
|
hej kochana 
Nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci ze nie jestes tam szyta  
Cytat:
Napisane przez Bika83
No właśnie chcieliśmy się rozejrzeć, jak sytuacja z lokalami wygląda, bo oczywiscie teść musiał się wtrącić, gdzieś tam posprawdzał i powiedział nam, że na styczeń już nie ma wolnych miejsc  okazało się, że wcale nie jest tak tragicznie, gorzej z cenami niestety
30 tc zaczne za 2 tygodnie
A co do tego przybornika i jego ceny, to wyszło ponad 100zł - bo to info z tej stronki:
http://flte.pl/searchProduct.php?gro...7114011&page=1
plus 30zł koszty wysyłki
|
U nas na chrzcinach bedzie jakies 50 osob  
a po ile dolar stoi u was? 
Cytat:
Napisane przez onyks
Dziewczyny jak ja się dziś czuję! Przeciwieństwo tego co było wczoraj. Normalnie energia mnie rozsadza  
W pracy tyle do zrobienia a ja zapie..przam z uśmiechem 
Oj żeby mi tak zostało! 
|
no i super!! 
emigra - ja mam zdjecie jak maly lezy na wadze glowke ma jeszcze w tej mazi i wyglada .. cudnie  Chodz dla innych moze to byc obrzdliwe dla mnie wyglada pieknie nawet jak byl caly w mazi zaraz po porodzie. Dodam ze maz mial aparat caly czas przy sobie ale z tych wrazen zapomnial zdjec robic 
magda - dajesz Majce pic jeszcze wode oprocz swojego mleka?
Witajcie 
My zaniedlugo wyjezdzamy na wizyte malego - kciuki mile widziane
|
|