Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-17, 18:25   #3447
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Mam tak samo Niestety, po cesarce będę leżeć chyba z 5 dni

Wybrałam szpital 50 km od miejsca mojego zamieszkania i mam nadzieję, że teściowej nie zobaczę!
Najchętniej to bym jej w ogóle nie informowała kiedy mam cc.

Kuźwa boooję się tego cc Właśnie zdałam sobie z tego sprawę
ja po cc lezalam 4 dni. i nie boj sie cc to nic zlego a po tym co przeszlas to cc to pikus

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Onyks szkoda, ze sn nie będziesz mogła mieć. Ale dobrze, ze wiesz to od razu. najgorzej jak się dziewczyny mordują po 10 godzin a na koniec cc.

no dokladnie ja tak mialam.......

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A dziś dalsza część remontu. Samo malowanie to nic - najgorsze będzie wnoszenie ciuchów z powrotem do garderoby Obiecałam sobie, że coś wywalę... i już pozbyłam się połowy wielkiego wora na śmieci...dalej całe mnóstwo mi zalega, ale kompletnie nie umiem tak radykalnie wywalać...
ja mam to samo...plan mialam wielce ambitny a wyrzucilam i bluzke i 2 podkoszulki

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja w weekend zrobiłam szybki remanent w szafie. Powywalałam, co zbędne, kupiłam nowe wieszaki (wreszcie wszystkie są równe), pudełka na buty i pudełka do segregacji, np. bielizny (kocham Ikee ).

Chętnie bym Ci pomogła, bo jestem doskonała w radykalnym pozbywaniu się rzeczy Aż sama się zastanawiam jak to możliwe

jak chcesz to mozesz przyjechac do mnie i u mnie radykalnie pozbyc sie "paru" rzeczy

a Ikee kocham i te jej pomysly zwlaszcza na przechowywanie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Osz kurna, ale zazdroszczę. Ja każdą koszulkę kupioną jeszcze w liceum obracam 10 razy w palcach, czy aby na pewno już nigdy przenigdy jej nie założę...a może do sprzątania, a może na ogród..albo jako piżamkę...
Muszę podejść racjonalnie do tego, bo mi się rzeczy nie mieszczą!!

Zdradź jakiś sposób

hahahaha mam tak samo

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w którym tygodniu poznałyście płeć dzidziusia?

jak bylam w 13 tyg to lekarz na 90% zasugerowal dziewczynke a na polowkowym potwierdzil (zreszta gwiazda tak sie rozlozyla ze sama widzialam ze nic nie dynda)
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wybacz, ale teraz to chyba ja powinnam poczuć się urażona... Nie zbluzgałam nikogo, nie wyzwałam karmiących od nie wiadomo jakich... Napisałam, co myślę, nie obrażałam nikogo i nie kazałam im chować się z dziećmi w piwnicach. A Ty każdą moją wypowiedź komentujesz od góry do dołu.
Nie przypominam też sobie, abym przywołała sytuację, gdzie dziecko zanosi się płaczem.
I napisałam też, że aktualnie i na chwilę obecną - co oznacza, że nie mówię, że kiedyś to się nie zmieni.
Dyskusja zbędna, bo każda będzie przeciągała na swoją stronę. Nie uważam jednak swojej (i dziewczyn) wypowiedzi za kontrowersyjne, tym bardziej nie uważam, że zasłużyłam sobie na taką krytykę. To, że jesteś mamą nie znaczy, że masz monopol na prawdę. Przykre, że napisałaś "Jak będziesz mamą"... Szkoda, że traktujesz dziewczyny, które nie mają jeszcze dzieci, za takie, które nie mogą mieć swojego zdania.

I nie krzycz proszę, umiem czytać...
moge sie pod Twoja wypowiedzia podpisac obiema recami

a podkreslone wyjatkowo mi sie nie spodobalo....to ze ktos nie "jest mama" nie znaczy ze nie moze miec swojego zdania i jego glosno wypowiadac.

mielismy wczoraj mala awarie (nie dzialalo nam swiatlo w duzym pokoju i juz mialam wizje kucia scian, sufitu i Bog jeden wie co jeszcze) na szczescie sytuacja zostala opanowana i...........juz raz pokoj jest przemalowany jeszcze tylko jutro Tz przemaluje drugi raz i finito!!!!!! a w sobote chyba pojedziemy do Ikei dokupic brakujace meble

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora