2012-07-17, 23:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajlandia
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion
Polecam tradycyjne ubezpieczenie turystyczne. W przypadku zmagania się z jakimś trwałym schorzeniem warto wykupić pakiet rozszerzony na wypadek potrzeby zasięgnięcia porady specjalisty na miejscu. Ogólnie koszt ubezpieczenia jest niewielki, a komfort i spokój w trakcie pobytu bezcenny.
|
nie chodziło mi o rodzaj ubezpieczenia bo to to wiem, tylko pytałam Kwiatuszka o to bo też mieszkam w dublinie i chciałam sie dowiedziec z jakiej firmy korzystala... przepraszam trochę zle skonstruowalam pytanie
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek888
nie ma lotow z Dublina do Tajlandii bezposrednio ja lecialam z heatrow z Anglii liniami tajskimi (super linie ,swietna obsluga i serwis)1200 euro za osobe a ubezpieczenie kupilam z RSA INSURANCE
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------
aha lecialam z biura VIRGIN HOILDAY bardzo polecam to biuro opieka byla swietna ,nasz rezydent pojechal z nami na lotnisko i odprawil za nas bagaze .Zdarzyla nam sie taka mila sytuacja po raz pierwszy i to w tym biurze podrozy;-)
|
a dziekuje za informacje, tak wiem ze nie ma bezposrednich lotów, ja akurat mam przystanek w Dubaju...powiem szczerze ze o tym biurze nie slyszalam, ale jest ich troche wiec w sumie nie ma sie co dziwic, poza tym ja sama "tworze" całą wycieczkę bo chce trosze pobyc w kilku roznych miejscach ale jeszcze raz dzieki za cenne info
Cytat:
Napisane przez painka
1200 euro to rozumiem, że za wycieczkę, a nie bilet?
|
mysle ze to wycieczka... choc ja akurat bilet kupilam przez biuro podrozy przez neta bo tak wyszlo najtaniej
|
|
|