Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-18, 09:23   #1957
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

Luna - dopiero ok 20 tygodnia dostałam od gin cyclo 3 fort bo widoczne miałam żylaki i skarżyłam się na ból i ucisk. Ale gin wcześniej nie widziała potrzeby sosowania czegoś innego czy skonsultowania się z hematologiem mimo, że mówiłam o problemach z żyłami.
Od poczatku oczywiście luteinka dowcipnie, bo ciążę miałam zagrożoną (niedomoga progesteronu + torbiel na jajniku)

A i zapomniałam systematycznie co 3 tygodnie od 24 tyg. miałam badane przepływy w szpitalu, bo miałam cukrzycę ciążową a ta też sprzyja powstawaniu zatorów i zakrzepów żylnych.
Mi po acardzie troche przeszło i narazie nie czuje zadnych objawów. Jak myślisz iść do tego hematologa? Boje sie ze kaze mi robic 100 roznych badan a to wszystko kosztuje i wizyty tez
Luteine bioer 3x2
Chyba zrobie sobie jutro przepływ krwi i jak wyjdzie ok to zostane na samym acardzie. A ty jakie badania robiłaś? Przepływ krwi to to tamo co przeciwciała antyfosfolipidowe?

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Luna podzieliłaś się już z Twoim partnerem wieścią o Maluszku?
Tak, wczoraj
Wrocił z pracy i robił obiad a ja poszłam po piwka (sobie karmi) co go nie zdziwiło bo odkad biore acard to nie pije. No i kazałam otworzyć i mowie "no to zdrowie Tatuś" dziewczyny on mial taki wzrok normalnie dokladnie taki, zaczął krzyczeć, skakać, tańczyć to mu powiedziałam że na taniec godowy to troche za późno
Ogolnie ucieszył się tak jakby dowiedział się o ciąży po raz pierwszy
Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa!

Prince chociaz tyle że odrazu poszłaś do szpitala i szybko ją wyleczą.. gorzej jakbyś siedziała w domu i smarowała mazidłami czekając na cud. Mam nadzieje że szybko wygonią cokolwiek to to jest!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-07-18 o 09:25
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora