Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty- część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-18, 10:11   #265
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Koty- część V

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
To wyobrażam sobie minę mojej matki, jak mój poprzedni kot zrzucił gar z rosołem 4 litry
Z jednej strony dobrze, że mnie wtedy w domu nie było, nie wyobrażam sobie tego sprzątać

A mojemu młodemu myślałam, że ukręcę dziś łepek, spałam po południu a on darł mi mordę tak długo, aż mnie obudził
Bo mu się nudziło...

To samo sobie pomyślałam. Że się gdzieś zaszył na zdechnięcie i chyba tak było, bo nikt go już nie widział. A toć to nie był ratlerek

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Jezu jaki kot! ja go chyba wcześniej nie widziałam super, też widzę następna zdjęciowa talenciara

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Miałam podobną sytuację, tylko trochę większy hardkor się zrobił, bo byłam u ciotki z psem, zawsze jakąś tam pchłę miał, ciężko mu było to wytruć, takie futro. No i dobra, ja wyjechałam, gościnny zamknięty. Potem kuzynka z córką przyjechały to ta młoda miała ugryzienia na całym ciele o zagęszczeniu piegów
Bo one se tam siedziały i się mnożyły radośnie. Ups...
Wyobraziłam

Mój Cham dzisiaj to samo. Dałam mu kabanosa kociego, mało mu było, to sobie wyciągnął sam Pajac.

Pies koleżanki też tak zrobił. Przed pójściem ocierał się jeszcze o meble. Nawet o lodówkę, której się bał.

No to nieźle

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
tez mam psa wyrzuconego z auta

Nimfa moje tez potrafia gorące podwędzić i nic im nie jest
No co Ty? Jak to?

Gorące nie było. Mama mu wcześniej dawała po kawałku i woła, że wątróbkę je. Za jakiś czas przychodzi i mówi, że Cham wątróbkę wyciągnął ! Patrzymy, patrzymy i w śmiech! A próbowałam udawać groźną
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora