Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-18, 13:01   #3641
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35370847]Ale przecież my wiemy, że się zmienia. Tyle że mimo wszystko mamy już teraz prawo wypowiadać się na różne tematy, nawet jeśli doświadczonym mamom nasze opinie mogą czasem wydać się nieco naiwne
A kłótnie są dlatego, że nie każdy potrafi uszanować zdanie drugiej osoby.[/QUOTE]

Może nie naiwne, ale przykro trochę mi się zrobiło, jak przeczytałam że zdjęcie takiego dziecka może sprawiać w kimś odrazę. Takie nie umyte dziecko, na kobiecej piersi.
Ja np lubię oglądać w tv porodówkę i jak widzę takie dziecko to płaczę ze wzruszenia, bo to właśnie jest cud porodu.
W ogóle dziwi mnie opinia o karmieniu piersią, a to napisane do Emigry o karmieniu to już cios powyżej pasa, niech się cieszą te co karmiły i mogły karmić, bo nie zawsze jest tak kolorowo.