Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-18, 17:01   #18
simone2010
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez esterr Pokaż wiadomość
Dwufazówkę do oczu bardzo lubię, zużyłam już kilka buteleczek i ciągle do niej wracam.
Nie wiem jak sprawdzi się przy wrazliwych oczach i soczewkach, ale chyba warto zaryzykować, bo mnie niektóre płyny do oczu potrafiły podrażnić a ten nie.
I kupując stacjonarnie radzę przyjrzeć się dokładnie czy nie pływa coś w butelce, ostatnio kupiłam tę dwufazówkę i pływał w niej jakiś farfocel , a że paragonu nie miałam to poszła od razu do kosza .
Dziękuję za opinię, przyjrzę się dokładnie butelce
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Moja siostra używa tego płynu już od kilku lat. Nosi soczewki, tylko nie wiem czy je wyjmuje do mycia twarzy, czy zostawia... mogę podpytać
Niby się powinno zdejmować przed demakijażem, ale ja mam zawsze wrażenie, że niedokładnie zmyję tusz i całą resztę To samo mam jeśli chodzi o podkład: tak jakby po płynie micelarnym, żelu i hydrolacie coś jeszcze mogło się na twarzy uchować

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora