Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-19, 11:05   #104
Paulaaa23
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Kochane, wstalam do łazienki, wysikalam sie poszłam do kuchni i czuje ze mi coś polecialo. Idę do łazienki a tu żółte uplawy? Macie jeszcze takie? Bo ja już swiruje....
też takie coś mam od jakiegoś czasu, z tym że raz jest to żółte, a raz białe. Wczoraj np było żółtego trochę, dzisiaj więcej, ale białego. Sama nie wiem co to, ale staram się nie zwracać na to uwagi za bardzo.

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj z Agatką zaczynam 38 tydzień więc jesteśmy już donoszone Ale jak od 20tyg prześladowało mnie poronienie zagrażające a potem poród przedwczesny to teraz mam wrażenie, że urodzę po terminieDo tp 3 tyg a ja codziennie już odbieram telefony czy urodziłamkurcze przecież jak urodze to damy znać rodzinie
gratulacje tc

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ad.1 nie spiesz się tak, bo ja to pewnie w sierpniu już urodzę
Ad.2 gratuluję

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Zaczynamy 37 tydzień

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z ktg u małej wszystko dobrze. I nawet jakies skurcze zaczynaja sie pisac
super wieści

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko w porządku, jestem pozamykana, dziecko leży główką do dołu, mam cały czas brać żelazo. No i miałam KTG pierwsze. Skurczów brak, wszystko ok

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

I następną wizytę mam 6 sierpnia
super

Jeszcze w temacie znieczuleń, to póki co, mnie bardziej przeraża samo znieczulenie, niż ból porodowy. Druga sprawa, że u mnie zzo jest płatne, więc raczej nie mam wyboru...

Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora