2012-07-19, 12:32
|
|
BAN stały
|
Dot.: Farbka L'oeral MAJIREL - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez Afiore
Nie wiem, jak ci odpowiedzieć na to pytanie, ale tu masz paletę, zajrzyj sobie
http://estyl.pl/catalog/product/gall...58/image/3542/
Chciałam jeszcze dodać, że bardzo mi zależy na uniknięciu czerwonego połysku... strasznie go nie lubię, a w przeszłości wychodził mi praktycznie przy każdym farbowaniu.
|
Dzięki bardzo za podesłanie palety, ale paletę znam , a jedna farba niestety nie uzyskam chcianego odcienia, więc potrzeba jest mieszanki a ty , nie bardzo wiem w jakiej proporcji zmieszac pozdrawiam ( mi tez czerwone wychodzą)
pozdrawiam
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Cytat:
Napisane przez besso
dziewczyny!
mam do odsprzedania pół farby Majirouge nr 7,46 taki trochę miedziany rudy do tego mogę dołożyć odlewaną oryginalną wodę loreal 6 albo 9%
w hurtowni niedaleko mnie odlewają w pojemniczki
farba otwarta 2 tygodnie temu, poleciły mi ją panie w hurtowni ale nie o ten kolor mi chodziło i szkoda żaby się zmarnowała, ilość wystarczająca na pokrycie krótkich włosów
ja kupiłam jeszcze 3 dodatkowe farby i nie ukrywam, że chciałabym trochę kasy odzyskać
mam też pigment czerwony gdyby ktoś był zainteresowany, miesza się go z tą farbą
|
dołączam sie , jeśli ktos zainteresowany posiadam pełno farb na poź 7-8 i refl 4, 44, 43 ,45 ale nie tylko loreal . Niestety nie moge sie wstrzelić w swój kolor i albo farby mają po pół tubki albo nie ptwierane chba zostane przy swoich bo nikt nie może mi pomóc. A widocznie sama jestem daltonistką nie potrafie wstrzelić się w kolor
pozdrawiam- dajcie swoje fotki po farbowaniu
|
|
|