2007-01-26, 19:39
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Kochankowie z internetu"- nowy dokument polsatu.
Cytat:
Napisane przez lemoorka
Jest mi zal tych ludzi. Dość, że sa smaotni to jescze pół Polski będzie się z nich śmiać.Zresztą do programu wybrali właśnie takie osoby, którym w zyciu wiedzie sie dość słabo- bezrobotny, rozwódka, kóra wini dzieci, że jest sama, 18 letni chłopak z rozbitej rodziny i ta 15 latka.
Kolejny raz kiedy telewizja Polsat szuka osób naiwnych do programu. Pewnie bohaterze będa podzielali losy pań, które się chciały upiekszyć. Ostatnio czyatałam artykuł, że założyły jakies stowarzyszenie, a jedna z domu nie wychodzi bo się boji ośmieszenia.
Dla mnie w tym momencie Polsat nabija się z ludzkiego niesczęscia. Ważne sa względy finansowe a nie człowiek.
Przykre.
|
wiesz to nie jest tak do konca jak ty to odbierasz, osoby wystepujace w tego typu programach same sie na to godza, nie sadze aby ktokolwiek zmuszal ich do takich wypowiedzi i w ogole uczesticzenia w takich programach. Ja nawet jesli bylabym sama i szukalabym polowki przez internet napewno nie zglosilabym sie do tego programu bo nie lezy to w mojej naturze, natomiast ci ludze najwyrazniej chca sie pokazac i pokazuja.
|
|
|