Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-26, 23:57   #830
babessa
Zadomowienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę was o radę.

Oto mój strój na jutrzejsza studniowkę.

Pierwsza sprawa to to czy ubierac coś na szyję??
Przeszlam całe moje miasto i jedyna odpowiednia rzecz o takie lekko lsniace korale czarne. nawet ładne. Nie sa zbyt dlugie. Mysle ze by pasowaly ale wolalabym sie was zapytac zanim kupię

Druga sprawa to czy myslicie ze mam sobie cos na siebie jeszcze wziazc?;/ jedyną rzecz jaka mam bardziej elegancka w takim kolorze to bolerko z krotkim rekawem azurowe ale nie wiem czy do takiego stroju welniane bolerko bedzie pasowac

Trzecia sprawa to sprawa fryzury. Wiem ze w sumie nieodpowiedni dzial ale nie chce do takiej drobnej sprawy tworzyc nowego watku:/
Chodzi o to ze nie mam w ogole zamowionego fryzjera ani nic wiec pasowaloby samej cos wymodzic.
Myslalam zeby zalozyc czarna opaskę, spiac lekko kilka kosmykow z tylu i je rozprostowac. Myslicie ze bedzie ok? Nie mam koncepcji

ok zalaczam fotki. prosze o rady

Ślicznie wyglądasz W opasce na włosach jest Tobie bardzo ładnie, a poza tym, taka fryzurka bardzo pasuje do tej sukienki. Na szyję już lepiej nic nie zakladaj, bo tak jak napisała anies, to już będzie "za dużo szczęścia" na raz. Życzę fantastycznej zabawy
babessa jest offline Zgłoś do moderatora