2012-07-21, 11:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
Napisane przez nati_85
Lublana ja w pierwszą ciąże zaszłam bez mierzenia temp. i testów owulacyjnych (wystarczył sam seks) więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Ale fajnie sobie tak dziewczyny podczytać. Człowiek się więcej dowie.
|
dokładnie, warto takie rożne rzeczy wiedzieć w razie "w" Dajesz nadzieję skoro udało się Wam skombinować dzidziusia bez specjalnych dodatków
Cytat:
Napisane przez Niunia20
nie testuję @ przyszła w spodziewanym terminie czyli cykl przewidziany 25 dniowy ... rozpoczynam 5 cykl starań 
na monitoring owu już się zapisałam zaczynam od 30 lipca...to będzie 12 dc
byłam dzisiaj na badaniu krwi moczu i cukru
cukier ok
mocz... wykryte białko a nie powinno go tam być
krew..jutro odbiór wyników...trochę się boję ale i doczekać też nie mogę bo jak w końcu ustalimy czemu nie mogę zajść to będzie już tylko z górki...oby....
jeszcze badanie tż ale trochę się opiera...czeka na wyniki moich badań
|
heeej spokojnie, przecież aż tak długo się nie starasz
Cytat:
Napisane przez agi_82
hej dziewczyny 
więc lekarz powiedział że to ciąża na 99% ponieważ testy jak i beta na to wskazuja brak miesiączki równiez niestety na usg jeszcze dokładnie nie widac ponieważ powiedział że jeszcze za szybko ale dał skierowanie na badania wszystkie i wizyte mam 9 go sierpnia kolejna  wtedy juz będzie słychac serduszko fasolki   już teraz wiem że to jest właśnie to i jestem przeszczęśliwa 
jejku tak bardzo czekam aż zaczniecie do mnie dołaczac i będziemy radośc dzielic pokolei wszystkie razem 
|
super
haha szalona
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
Trzymam kciuki  ja to jestem taka paranoiczką, że chyba też jak mi nie pójdzie tym razem zrobię badania jakieś...
|
yyy chcesz się badać po 3 miesiącach starań rozwleczonych w tak długim okresie czasu Czy masz na myśli te badania typu toksoplazmoza etc.?
Cytat:
Napisane przez Natalyyya
60 testów owu i 60 testów ciazwych  ale se zrobilam zapas co:P
|
Co druga to bardziej szalona Życzę, żeby ten zakup to była wtopa Twojego życia albo dobra, jeden zestaw wykorzystaj dla potwierdzenia. Chociaż nieeeee, jak wyjdą dwie kreski to będziesz mogła zrobić 60 testów dla pewności Dobry plan Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez agi_82
kurde nie żebym miała zachcianki ale ide po ogórki małosolne tak jakoś mnie wzieło 
|
ja mam zachcianki zawsze, więc nie wiem co musiałabym jeść w ciąży, chyba wątróbkę z bitą śmietaną i m&m'sami
Cytat:
Napisane przez czikita_89
Całą noc myślałam,żeby jak najwcześniej zrobić, a dopiero wstałam.
Niestety, kolejny miesiąc starań przed nami 
|
Cytat:
Napisane przez 111kicia111
U mnie niestety jedna kreska. Dzisiaj mam 33dc.
Zobaczymy czy @ sie pojawi. Poczekam kilka dni z drugim testem.
|
będzie dobrze dziewczyny starania są faaajne
Powiem Wam, że mam teraz na bank dni płodne, caaały czas obsesyjnie myślę o seksie Jak faceci tak mają na co dzień to im współczuję Seks jest super
A powiedzcie mi od kiedy można być wrażliwym na zapachy będąc w ciąży?Gdyby nie to, że nie jestem w ciąży, bo za wcześnie na to, byłabym przekonana, że jestem po tym jak ostatnio zareagowałam na zapach mojego ukochanego picia Piłam sobie piłam a nagle jak mi zaczęło śmierdzieć, aż prawie zwymiotowałam bl eh
|
|
|