Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-21, 13:09   #4308
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Emilia witamina D3 w kropelkach devikap jest refundowana, fakt ze moze ciezko sie ja dozuje ale za buteleczke placimy ok 3 zł
dobrze wiedziec
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
no właśnie nigdzie ich nie ma

metkaa anioł pewnie lepszy od winka pokaż jakiego kupiłaś.

Emilia, Strong przeczytałam wasze opisy porodów, ciary mnie przeszły i się wzruszyłam, brawa dla was za siłę i wytrwałość nie ma bata, tża biore ze sobą na porodówkę
obowiązkowo bierz tż

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
na szczęście jeszcze tylko tydzień i odetchne

dzięki

ja nie Blonde, ale odpowiem MMR to świnka odra, różyczka, szczepienie w 13 miesiącu, najbardziej kontrowersyjne

dziękuje

Emilko, ja przez pierwsze 2 miesiące jadłam bardzo ostrożnie i dietetycznie. Czyli delikatne zupki, bez żadnych kostek rosołowych, gotowane albo pieczone mięsko, gotowane jarzynki. ale brzuszek malutką i tak pobolewał tak to już często jest z niedojrzałym układem trawienia. po 3 tygodniu zaczęłam dawać esputicon i było już lepiej, ale to zawsze warto skonsultować z lekarzem (jeśli maluch ma mniej niż miesiąc). a na brzuszku lubi leżeć?

Mona_ja, ja z konikiem zrobiłam tak, że poszukałam na allegro ale ofert z Łodzi i było kilka więc miałam cene allegrową, ale odbierałam osobiście więc bez kosztów przesyłki
jak gładzę bo pleckach to takod wczoraj ma te wzdęcia oby minęły

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora