Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-21, 13:11   #4309
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Blonde MMR - to na co szczepionka?? Ty też szczepiłaś tymi 5 w 1, prawda??

bao współczuję tej ręki, może idź z tym do lekarza?? ja ze swoją chodziłam 6 tyg na rehabilitację.

Maleństwo super by było.

Nasi najlepsi znajomi (ci z dzieckiem równo o rok starszym od naszej Mai) dziś wyjechali do USA na... nie wiadomo ile
ja nie blonde ale odpowiem ta mmr to odra świnka i różyczka 0 najbardziej niebezpieczna szczepionka ponoć, ja też drżałam przed nią, balam sie o małego, dzieci po niej różne atrakcje mają: od wysokich gorączek po wysypki aż po autyzm ja też szczepiłam 5 w 1 do tego brałam pneumokoki i rotawirusa cała kasa z ubezpieczeń poszła w szczepionki
z rękami - mówiłam mojej gin i ona mi mówi, ze nic sie teraz nie zrobi i samo minie po porodzie

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
Baobabek dziękuje bardzo za odp to jaki kolor wybraliście?
my wezmiemy czerwoną z szaro-czarnym blatem ale też z połyskiem, wiem że to dużo czyszczenia ale strasznie mi się podobają

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

no naprawdę było by fajnie
u mojego męża w rodzinie jest tak że zawsze są po 2-3 ciężarne w jednym czasie teraz już są dwie, jedna ma 38 lat druga 41 no mam nadzieje że do nich dołączę
my mamy dolne szafki venge a górne kremowe, jedne i drugie matowe w sęki
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

przykro mi,

strongwomen
65ml na raz to wydaje mi sie duzo,

super,

co do szczepien to my mielismy 5w1,

wspolczuje, ja od poniedzialku wracam po urlopie i tez sie ciekawie zapowiada,
trzymam kciuki

zdrowka dla malej,

no fajnie by bylo tak razem w ciazy chodzic
to kciuki za kolezanke,

Madzialenka12344321 przyro ze znajomi wyjechali, znajac zycie to juz tam zostana,

dzis skoczylam jeszcze na miasto i udalo mi sie kupic aniola dla tej kolezanki co dzis na imieniny jade, moze to lepsze niz winko
mój też wypijał 60-65-70 ml mleka ja odciągałam od początku i z butelki jadł właśnie takie ilości czasem jak miał gorszy dzień to pił mniej tak ok 40-50 ml

Byliśmy na zakupach jedzeniowych, dzisiaj u nas frytki z kurczakiem z rożna i dla tż mizeria a dla mnie fasolka szparagowa
jak wróciliśmy i poszłam siku to mi tak chlusnął biały śluz, że o mało na zawał nie zeszłam....

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora