2012-07-21, 13:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Cześć
Blonde MMR - to na co szczepionka?? Ty też szczepiłaś tymi 5 w 1, prawda??
bao współczuję tej ręki, może idź z tym do lekarza?? ja ze swoją chodziłam 6 tyg na rehabilitację.
Maleństwo super by było.
Nasi najlepsi znajomi (ci z dzieckiem równo o rok starszym od naszej Mai) dziś wyjechali do USA na... nie wiadomo ile 
|
ja nie blonde ale odpowiem ta mmr to odra świnka i różyczka 0 najbardziej niebezpieczna szczepionka ponoć, ja też drżałam przed nią, balam sie o małego, dzieci po niej różne atrakcje mają: od wysokich gorączek po wysypki aż po autyzm ja też szczepiłam 5 w 1 do tego brałam pneumokoki i rotawirusa cała kasa z ubezpieczeń poszła w szczepionki
z rękami - mówiłam mojej gin i ona mi mówi, ze nic sie teraz nie zrobi i samo minie po porodzie
Cytat:
Napisane przez xmonikax27
Baobabek dziękuje bardzo za odp  to jaki kolor wybraliście?
my wezmiemy czerwoną z szaro-czarnym blatem ale też z połyskiem, wiem że to dużo czyszczenia ale strasznie mi się podobają 
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
no naprawdę było by fajnie 
u mojego męża w rodzinie jest tak że zawsze są po 2-3 ciężarne w jednym czasie  teraz już są dwie, jedna ma 38 lat druga 41 no mam nadzieje że do nich dołączę 
|
my mamy dolne szafki venge a górne kremowe, jedne i drugie matowe w sęki
Cytat:
Napisane przez metkaa
czesc
przykro mi,
strongwomen 65ml na raz to wydaje mi sie duzo,
super,
co do szczepien to my mielismy 5w1,
wspolczuje, ja od poniedzialku wracam po urlopie i tez sie ciekawie zapowiada,
trzymam kciuki
zdrowka dla malej,
no fajnie by bylo tak razem w ciazy chodzic 
to kciuki za kolezanke,
Madzialenka12344321 przyro ze znajomi wyjechali, znajac zycie to juz tam zostana,
dzis skoczylam jeszcze na miasto i udalo mi sie kupic aniola dla tej kolezanki co dzis na imieniny jade, moze to lepsze niz winko 
|
mój też wypijał 60-65-70 ml mleka ja odciągałam od początku i z butelki jadł właśnie takie ilości czasem jak miał gorszy dzień to pił mniej tak ok 40-50 ml
Byliśmy na zakupach jedzeniowych, dzisiaj u nas frytki z kurczakiem z rożna i dla tż mizeria a dla mnie fasolka szparagowa
jak wróciliśmy i poszłam siku to mi tak chlusnął biały śluz, że o mało na zawał nie zeszłam....
|