Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak schudnąć?
Wątek: jak schudnąć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-27, 13:30   #767
dodka1968
Raczkowanie

GG do dodka1968
Dot.: jak schudnąć?

Cześć dziewczyny strasznie mnie do Was ciągnie! nie mam za wiele koleżanek i chyba dlatego,mieszkam w małej miejscowości i nie ma tu za wiele dziewczyn z którymi mogłabym się zaprzyjaźnić,uważana jestem trochę za dziwaczkę.A tylko dlatego że bardziej dbam o siebie niż inne kobiety z tego środowiska,lubię dobrze wyglądać!!może jestem przeciętna,ale lubię się dobrze ubrać i podkreślić swoje atuty.A co do fryzury to też myślę o zmianie,nie chcę już balejażu na włosach,chcę je przefarbować tak jak poprzednio miałam ,na średni blond,zapuściłam je do ramion i będzie to fajnie wyglądać.Zetnę trochę grzywkę(zakrywam tam też parę zmarszczek)Neska951jeżeli zmienić to na jakie??
Ćwiczę co drugi dzień pilates,mam uczucie że powoli moje mięśnie się wydłużają i smukleją ,tylko ten proces nie jest taki szybki jak w innych ćwiczeniach,a przeszłam już ich wiele,z małymi przerwami 12 lat!
Muszę uzbroić się w cierpliwość i trzymać się swoich zasad żywieniowych( a z tym mam problem)
Mój mąż uważa że dobrze wyglądam i jestem szczupła,moje dzieci również i namawiają mnie na te różne grzeszki.....
Switeziankasą atuty naszego wieku ale i niestety też wady,nie można tak szybko schudnąć,gdzie niegdzie pojawiają się zmarszczki mimiczne ,ja np.mam na czole( jedną taką pionową mam sama na czole),ale jesteśmy w wieku najbardziej twórczym ,idziemy przez życie pewniej,zdając sobie sprawy ze swoich wad i zalet,teraz wiemy czego tak naprawdę chcemy w życiu i do czego dążymy!!
POLUBIŁAM WAS WSZYSTKIE jesteśćie wszystkie takie ciepłe i mądrecałuję wszystkie pa