Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-22, 15:16   #1036
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
chodzi o to, że nie cieniowane włosy łatwiej pielęgnować, np. łatwiej zabezpieczyć końcówki Poza tym lepiej wyglądają długie włosy ścięte na U albo V i lekko pocieniowane przy końcach, tak żeby między warstwami było na oko maks 3cm różnicy. W ogóle nie podoba mi się, gdy jedna warstwa jest o wiele wiele krótsza, jedynie na mocno kręconych włosach wygląda to fajnie.
Wiesz jakie ja mam włosy, takie ni w pięć ni w dziesięć, trochę falowane. I jak miałam wycieniowane mocno to końcówki mi się ładnie wywijały i nie było tak, że BUM nagle krótsze włosy ładnie się układały
Szczerze, to ja już wolę się bardziej namęczyć, ale mieć kształt fryzury jaki mi pasuje, bo z tym teraz nie czuję się dobrze. Chociaż urosły i są całkiem długie, to jednak wolałam tamto ścięcie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
ja cię zapraszam!!
ale nie musisz przychodzić

ej, co wy oglądacie?? Podzielcie się
A ze mną się nie napijesz?
Oglądamy The Big Bang Theory

Ej, Goferos, chyba mam radę na twą bolączkę. Bo kiedyś pisałaś, że nogi cię swędzą po goleniu, nie? A ja mam z kolei takie coś, że robią mi się czerwone kropki, a potem strupki na łydkach I jak świeżo po goleniu posmaruję balsamem to prawie wyję i mam ochotę ździerać sobie skórę. No i ostatnio odkryłam, ze jak posmaruję olejem kokosowym to nic a nic nie swędzi. Także moze tego spróbuj?

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
http://3.bp.blogspot.com/-Jko6dxbEQf...0/DSC04919.JPG NIGDY nie ogarnę podniety alkoholem, szczegolnie na zdjeciach na blozka
O jejor, no przecież musisz pokazać, że masz mocny łeb, tak? Że łoisz wódę równo! Ale co ja ci będę mówić, ty i tak nie masz żadnego social life, to nie zrozumiesz.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora