Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Droga do bycia stylistką - czy jest ciężko?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-23, 14:20   #7
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01
Dot.: Droga do bycia stylistką - czy jest ciężko?

Cytat:
Napisane przez undefined90 Pokaż wiadomość
Chyba jednak przesadzacie. Do tej pory żadna stylistka z którą rozmawiałam nie wydała na ślepo 1000zł na kurs, nie wiedząc, czy ma do tego talent czy nie. Do profesjonalnego zajmowania się stylizacją i pobierania opłat rzeczywiście potrzeba pewnie kursów (choć jedna moja koleżanka jest samoukiem nie ukończyła żadnego a robi piekne paznokcie lepsze niż niektóre po 10 kursach)...
Ja jeśli nie jestem jeszcze pewna czy w ogóle chcę sie tym zajmować, czy cokolwiek mi wyjdzie, na pewno nie wydam na ślepo takiej sumy pieniędzy na kurs. Każda stylistka chyba rozpoczynała od jakichś samodzielnych prób na podstawie internetu nie po to aby komuś takie paznokcie robić a po to, żeby się zorientować czy ma się do tego żyłkę... Trudno na ślepo wydać kasę na kurs a potem zrezygnować gdy człowiek się zorientuje, że to jednak chyba nie to..
............
jak myślisz,że na takie próby wydasz ze stówkę na materiały i ci to wystarczy to sie grubo mylisz... prędzej by ci sie ten 1000zł zwrócił po kursie.

wizażowo&pazurkowo
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując