2012-07-24, 13:29
|
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Czikiriki bumsiakalaka od ponad roku męczymy TŻ-ta ptaka (2011) - cz. IV
Cytat:
Napisane przez martyna3275
to moze i ja sobie taka zamówie  tylko musze odczekac pare dni bo w tamtym tyg zamawiałam z damiana konta na allegro (bo swojego nie mam) a nie chcer zeby znow marudził ze za duzo wydaje na kosmetyki
hmn.. ja ogolnie do ziaji nie mam przekonania ;/
princeseczka trzymamy. trzymamy!!! 
|
Poczytaj opinię na KWC 
tylko o tej mlecznej ja mwoie (niebieskie op )
Cytat:
Napisane przez Mojwa
czarnula, dobra zmiana nie jest zła :P
myśmy wczoraj spotkali kuzynkę TŻ która jest fryzjerką, wydębiłam od niej numer i po Woodstocku będę robić włosy.
w ogóle coś mi laptop szaleje, włączył mi się touchpad mimo że był wyłączony (gdy właczam myszkę), teraz wyłączam go w ogóle a on dalej działa
robię gulasz 
|
jedziesz na woodstock ?
Ja się wybieram już drugi rok, no i .. znów klapa. 
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
Unex aa idę na spotkanie, znów się załamać. Ostatnio same złe wiadomości, nic mi nie idzie , jest chyba co raz gorzej. A dzisiaj się załamałam, bo się ledwo zapinam w spodnie  no, ale jako tako odchudzam się, dzisiaj jadłam płatki owsiane z mlekiem 2% i owocami były bardzooo dobre  no i piję tylko i wyłącznię wodę. Ehhh...
Kupiłam parę ciuchów, jakąś kieckę, spodnie z lnu, spódniczkę i galotki, bo muszę z szafy większość już powyrzucać takie zjechane, że szok są 
|
Kochana, jeszcze raz ponarzekasz na temat wagi a złoję Ci dupsko 
Na pewno zrzucisz kilka nadprogramowtych kg, z dnia na dzien ich nie przybrałaś więc z dnia na dzien nie zrzucisz Trochę cieprliwosci..
A po burzy zawsze wychodzi słońce
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno
|
10/06/14

|
|
|