Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To jest Chwytliwy Tytuł :) pytanie o Wiare, Kościół Zielonoświątkowców.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-27, 23:04   #1
miss_seepy
Wtajemniczenie

Question

To jest Chwytliwy Tytuł :) pytanie o Wiare, Kościół Zielonoświątkowców.

Mam pytanie do wizazanek Dziewczyny jesli macie chwile czasu napiszcie mi jakie macie skojarzenia, wiedze, a moze doswiadczenia zwiazane z kosciolem zielonoswiatkowym juz tlumacze dlaczego pytam, przypadek sprawił, że natknęłam się na informacje w internecie na temat Kościóła Zielonoświątkowego Zboru (w Wwie) ,o ktorym wczesniej tylko slyszalam.
Nigdy osobiscie nie spotkalam sie z osoba, ktora nalezalaby do tego odłamu, przynajmniej tak sadzilam okazalo sie bowiem, ze moja kolezanka z liceum od jakiegos czasu jest w ten ruch zangazowana, nigdy nie kojarzylam jej od tej strony, a ze mam tendencje do zadawania sobie samej pytan "co jak i dlaczego" teraz po prostu mnie ciekawi, co sprawia, ze ludzie wiaza sie z KZ ? zalozenia wydaja sie byc bardzo zbiezne z kosciolem katolickim, ktory oferuje mlodym ludziom najrozniejsze formy zrzeszenia, czy chodzi tylko o inne podejscie do malzenstwa?
Do tej pory mialam do czynienia z bardziej czarno-biała rzeczywistoscia, jesli chodzi o kwestie wiary, w tej czesci kraju najlatwiej spotkac katolikow i ateistow, zadko osoby innego wyznania. zachecam do zabrania glosu

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując