2012-07-24, 19:18
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
Madzia - no właśnie  teraz to ci się nawet tabsów nie opyla brac. ale gumy bierzcie!  my z A. też zaszaleliśmy kilka razy bez i raz mi się mega okres spóźniał, to było w czasie matur i już się pogodzilam z tym, że w ciąży jestem, a jednak nie 
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------
w ogóle to ostatnio się rozleniwiłam z serialami  na razie nie oglądam dużo, bo siedzę z mamą w domu, to z nią w pokoju zwykle, ona ma tv a ja lapka. ale wieczorami idę do pokoju i włączam seksa  Samantha mnie rozwala momentami  na razie zaczęłam 3 sezon.
nie mogłam jak Carrie była u kumpeli i jej mąż wyszedł bez gaci i potem się spotkali gdzieś na przyjęciu, Sam była pijana i Carrie mówi, że to ten, a Sam 'ten od wielkiego piep..nego fi.ta?'   
|
Generalnie to bierzemy, ale bez to jest o niebo lepiej No, ale mimo wszystko wolę gumy niż dziecko, które w tym momencie zniszczyłoby mi wszystkie plany i nie potrafiłabym go kochać.
A wiesz, też się już pogodziłam z moją domniemaną ciąża
hahhaha coraz bardziej napalam się na ten serial, a K. nie ma jak mi go ściągnąć narazie u dupka
Cytat:
Napisane przez agattee
a Twoj K. gdzies na studia wybywa? bo Ty w jakim miescie bedziesz studiowac bom zapomniala?
|
Mój K. już skończył technikum rok temu i nawet nie podchodził do matury, on z tych , co nie bardzo lubią się uczyć
Ja w Lublinie, jakieś 150 km od domu pewnie przymrę tam głodem
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
dałam Kubie bekonika, takie z marketu przysmaki, bekon normalnie, ale jak on pachnie, aż kawałek se do buzi wsadziłam żeby spróbować 
|
i jak smakuje?
|
|
|