Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-24, 20:02   #3434
wariateczka88
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość

wariateczka a może Ty z ta wagą to sie do lekarza wybierze? tarczyca te sprawy? przy nadczynności to sie tak chudnie bardzo.
albo tasiemca masz
przepraszam głupi zart
czesc wszystkim
doczytuje was dalej
tarczyce mialam badana chyba 3 lata temu,i usg i hormony,wszystko bylo w porzadku
a "tasiemcem"przezywala mnie kolezanka jak bylysmy male i sie klocilysmy
tylko :moja babcia,moi wujkowie,no i najwazniejsze moja mama,byli i sa sredniego wzrostu i drobni,moja mama 6 dzieci urodzila i w ogole nie widac tego po niej,wiec albo taka moja uroda albo juz sama nie wiem co
najbardziej mi przykro jak rodzina tz ciagle mi dogaduje z tego powodu,oni wszyscy pulchni

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
robie na obiad zapiekanke, 15 min juz grzeje sie piekarnik, a ja juz głodna, myśle sobie ze może juz bedzie dobra (choć miała sie robic niby pol godz), patrze a zapiekanka w lodówce

osioł osioł!

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Wróciłyśmy ze spaceru. Jak zwykle zaszłyśmy się schłodzić do ciuszka i kupiłam małej za całe 4zł super kostkę - a to nos piszczy, a to ucho szeleści, jak się kostką porusza to coś brzęczy Każda str ma inne zwierzątko Muszę ją tylko wyprać Kilka fotek:
bardzo fajna ta kostka
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Jestem z Ciebie dumna

a ty PODGLĄDACZU jesteś żenujący Chcesz coś ciekawego zobaczyć? To proszę

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora