Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-25, 07:21   #684
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

to ja chyba z tymi uszami małego do laryngologa pójdę ja mu czyszczę codziennie w kąpieli a na rano już nowy miód jest
mam pytanie: kupiłam karuzelę z rainforest (evi-nie odpisałaś mi ile za nią chcesz, wiec kupiłam nową) i powiedzcie mi jak tż ma ją przerobić na prąd????????????????? pamiętam że kilka z was przerabiało te karuzele plis pomóżcie i z łopatologicznym opisem

Co do tej rodziny na lotnisku, to wszyscy na matkę jak czytałam komenty, a tatuś to gdzie był?? może to on podjął taką decyzję...co nie usprawiedliwia matki, ja bym taką w mordę biczem strzeliła a o tej piź.dzie z radomia czytałyście? zzabiła noworodka, zmieliła w maszynce do mięsa, spakowała do torby i zakopała... później odkopała, wzięła torbę i na policję poszła.....normalnie na krzesło elektryczne bym posadziła i jeszcze na wolności chodzi....ależ mamy chory kraj
U mnie w klatce mieszka rodzina: babcia, dziadek, córka i jej synek - ok 3 lat, dziadki mają ok 55 na oko, dziewczyna moze w moim wieku i to dziecko z tego co widzę takie mądre, rezolutne, a wczoraj jak wracało z tą babcią to akurat pod moimi drzwiami słyszę ich gadkę:m
B: Patryk idziemy do domu (na 2 piętro)
P: nie chcem, ja tu poczekam
B: na co będziesz czekał?
P: na ciebie, bo chcę na huśtawki - obiecałaś
B: daj mi spokój z matką pójdziesz
P:nie, z tobą
B: a to stój tu kur.wa
P: no i będę, a ty spier.dalaj do domu
B: ja ci kur.wa dam gnoju jeden
P: chu.j z ciebie jest (i wybiegł z klatki)
a ja padłam takie małe dziecko....przynajmniej czarno na białym kto go uczy słownictwa (a mój tż sie kiedyś zachwycał jak on ładnie mówi)

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

a i mój chłopczyk ma dzisiaj imieniny tż przed 7.00 musiał iść do teściowej do zakładu po prezent jaki mu kupiła (zanim teść przyjdzie do pracy, coby nie widział...), mały dostanie kolejne autko, kasę i czekoladę a ja chcę mu kupić zestaw kolejny z wadera do łączenia z uliczkami i garażem co ma - ostatnio mały zaczął sie nim bawić (ma 2 zestawy i rozkłada na pół pokoju)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora