|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez trufle
To nie jest aż tak ogromny ból  Po nałożeniu trochę bolało, ale to poboli i przestanie, zwłaszcza że nie było to jakieś straszne. Ja nie mam aparatu ze względu na wygląd, ale dlatego, że miałam zły zgryz + kieł w podniebieniu (stały nie wypchnął mleczaka i zostały oba). Dlatego najbardziej bolało podczas zabiegu odkrywania tego kła na podniebieniu, ale u Ciebie tego nie trzeba będzie robić, więc nie ma się czego bać
Pudełko nie we wzorki, a takie 3-szufladkowe w 3 kolorach  Czasem żałuję, że nie mam dostępu do Ikei, u mnie w mieście jest mały wybór szuflado-pudełko-komódek 
|
A ile czasu jeszcze będziesz go nosić? Jest już poprawa?
Ja się raczej na aparat nie zdecyduję, bo w sumie nie mam złego tego zgryzu, a aby tylko szkoda tych kilku tysiaków i tego zachodu z wizytami itd. Może kiedyś, jak mnie ostro dopadnie kryzys i zacznę poprawiać w sobie wszystko 
Truflu, jeśli wyraziłabyś taką ochotę, to ja mogę się podjąć zakupu i wysyłki do Ciebie którejś z ikejowskich komódek.
A pazurki dla Prezia- prześwietne! Ale miałaś pomysł z tymi naklejkami. No i te łapki są przeurocze.
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Preeeeeziu kochana 
A ja mam dla Ciebie dwa mani  oba robione z myślą o Tobie iiiiii jakoś tak wyszło
Duuuuuuuuuużo lakierów, duuuuuuuużo szcześcia iiiiiiiiiiii duuużo pieniążka (na lakiery ) I czego tylko pragniesz Kochana
Mani nr 1 ( water decalsy bo zakupiłam je pod wpływem Twojego boxowego prezentu dla Lolli  )
Mani nr 2 bo wcześniejsze mnie nie powaliły na kolana więc zrobiłam drugie 
cieniowanie kolorystycznie jak kula ziemska granacik z turkusową zielenią  aleeee nie mogłam zrobić dobrego zdjęcia oddającego kolorki  Wierz mi, że w realu są niebiesko zielonkawe
Mam nadzieję, ze się podobają któreś, którekolwiek 
|
Mani nr 2 jest przeboski! Ostatnio ubóstwiam wszelkie granaty, morskie odcienie itp.
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Czeeeść! Ja jeszcze żyję, jakby ktoś pytał.
Nie mam czasu na Was, zaczęłam znowu grać w Wowa 
|
Tylko odezwij się od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, że nie umarłaś przed kompem z wycieńczenia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez trellemorele
Bardzo ładne kolory i ukochany MiG Prezia.
Preziu kochana mani zmaluję dla Ciebie jutro, bo dzisiaj mam lekkiego doła i czeka mnie niespodziewany wyjazd na dniach, obiecuję, że jutro dodam. 
|
Dziękuję Ale... Co to MiG? 
I nie smutaj... 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Medi, są śliczne    Rozczuliłam sie  Jestem zdecydowanie za miękka na ten wątek  I nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś  To jest najlepsze w tym dniu. Nie pazurki, tylko to, że wróciłaś
O taaaak  Wakacje to i wszyscy szaleją. Jesienią-zimą to się będzie tutaj spamowało, że ho ho ho 
|
Wspaniale, że Ci się jednak podobają 
Preziu, to jest przemiłe, ale wiesz... To tylko ja, a nie królowa brytyjska 
Kupiłaś wczoraj te butki?
Aha, Prezio, jest biznes do Cię. Bo Ty coś kiedyś mówiłaś, że lubisz się pakować, nie? To się zbieraj do Wawy, bo ja w weekend muszę spakować całą chatę, a nienawidzę tego robić. I niech będzie, że ja posprzątam 
Mam dylemat- jechać do Złotych i znowu wydać kasę na kosmetyki, czy zostać w domu i zamulać cały dzień...
|