Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogólny problem
Wątek: Ogólny problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-28, 10:50   #2
natalka22
Przyczajenie

Ogólny problem

Witam Panie bardzo serdecznie!!!
Zaczne od tego, że od wielu lat mam problemy ze zdrowiem, chodzi tu mianowicie o... wszystko. Ostanio przeszłam głeboką depresję i zaczełam zażywać tabletek przeciwdepresyjnych CITAL, mam pytanie czy mogą one jakoś źle wpływać na stan mojej skóry? Chce jescze dodać, że mam bardzo wrażliwą skóre, ale nigdy na nic sie nie uczula, mam również ogromny problem z tzw. pajączkami. Mam je na całych nogach, po prostu wszędzie!!! Również na twarzy. To sprawia mi ogromny ból w pracy, ponieważ wykonuje zawód gdzie trzeba do 15h stać non stop. Z braku czasu i finansów nigdy nie odwiedziłam lekarza, który by mi pomógł.Mój psycholog powiedział mi, że tu raczej chodzi o to, że mój organizm jest bardzo WRAŻLIWY, że ogólnie to ja cała jestem tak WRAŻLIWA że tego problemu raczej się nie pozbęde. Do tego jeszcze dochodzi stan mojej skóry przed miesiaczką, cierpie również na ZESPÓŁ NAPIĘCIA PRZEDMIĘSIĄCZKOWEGO i wtedy to ze mną dzieje się tragedia!!! (skóra, ciało, samopoczucie, wszystko jest na NIE!!!) Przepraszam za to długie opowiadanie, ale jeśli mogę skorzystać z fachowej pomocy to wykorzystuje to. Dziekuje z góry. Pozdrawiam.
natalka22 jest offline Zgłoś do moderatora