Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-28, 13:14   #1195
so_na_ta
Rozeznanie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez starsza pani Pokaż wiadomość
Dzień dobry.Rozpoczęła się niedziela.W domu cichutko. Sączy się muzyka z lat 50-siątych i 60-siątych; Zylska,Połomski, Gniadkowski. Łagodne przeboje o tym,ze "...ciche świerki pod śniegiem stoją białym szeregiem..." i że" ...gdy w ogrodzie botanicznym zakwitną bzy snię z chłopakiem moim ślicznym o szczęściu sny..." .A mój 68-letni chłopak śliczny ,którego nie zamieniłabym na nikogo innego i z którym jestem już(za 2 tygodnie rocznica) 45 lat wstał wlaśnie i jeszcze rozespany przydreptał do mnie i położył na biurku obraną, podzieloną na cząstki pomarańczę.Uśmiechnął się,pogładził mnie po głowie i poszedł sobie.Kochane Dziewczęta życzę Wam miłego dnia .I odezwijcie się choć trochę.Smutno tu bez Was.Z braku towarzystwa zaczynam szukać rozrywek poza domem i odwiedzać sąsiadów.
========================= ========================= =
Danusiu , jakie piekne powitanie, powinnas pisac nie tylko posty na forum,ale moze skusisz sie na powiesc .naprawde wzruszyłam sie w jaki sposób opisujesz Wasz wspólny poranek .Natomiast rocznica 45lat godna zazdrości , mam nadzieje,że przed Wami jeszcze wiele lat takich porankow i mnostwa radosci ,ale zyczenia to za dwa tygodnie .

zajrzałam, bo czuje sie zaproszona również na ten watek .