2012-07-25, 14:50
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: wieczór panieński ze striptizem vs moje zasady i związek
Cytat:
Napisane przez Panna Mia
Powiem tak - od strony panny młodej, bo ja nie mam nic przeciwko takim zabawom paniensko-kawalerskim - myślę, że byłoby jej cholernie przykro (jeśli to dobra koleżanka) jeśli odmówiłabyś przyjścia zw na ten występ, dowiedz się po prostu od świadkowej gdzie to będzie (czy w klubie czy w mieszkaniu itp) i sobie na ten czas po prostru wyjdziesz do drugiego pokoju na drinka - nie ma co robić cyrków z takiego powodu.. pamiętaj, że to wieczór koleżanki i to ona ma się dobrze bawić 
|
Ale niekoniecznie wszystkim się ten model zabawy musi podobać. Dobrze bawić się mają również inne osoby. Jakby przyszła panna młoda zarządziła wieczór w agencji towarzyskiej, to też bez szemrania trzeba by było się zgodzić, aby nie urazić? Nie ma co robić jakiejś manifestacji z tego, ale też ma się prawo wyrazić zdanie, że nie, nie popieram tego. Może gdyby więcej osób by się nie zgadzało na coś takiego, przestało by być to takie modne.
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------
Cytat:
Napisane przez andzia1989r
(...)
I nic bym nie kazała koleżance odwoływac, bo to JEJ dzień i niech go spędzi wg. własnego uznania.
(...)
|
Czy ja wiem? Ślub to ma być "jej dzień", a wieczór panieński? Ot zabawa, tylko z hasłem przewodnim. Czym się to tak naprawdę różni od innych imprez? Że ostatnia przed ślubem? Potem się nie umiera przecież. Już nie mówiąc o tym, że rzadko kiedy u nas wieczór panieński jest robiony dzień przed samym ślubem.
|
|
|