Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-25, 15:00   #596
aga_bre
Rozeznanie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez Timii Pokaż wiadomość
dziewczyny które stosują nutriton - proszę napiszcie mi czy to jest proszek do rozrobienia w wodzie? czy któraś z Was karmi piersią? podajecie to po jedzeniu? nam pediatra zapisala tutaj gaviscon infant. do tej pory nie kupowałam ale teraz te ulewania stały się coraz bardziej uciążliwe więc chyba muszę zacząć stosować. myślałam że to będą jakieś kropelki a tymczasem muszę rozrabiać to w wodzie. nowa zabawa zwłaszcza w nocy będzie super... poza tym na opak. pisze że nie stos. u dzieci poniżej 1 roku życia ale moja pediatra twierdzi że mogę spokojnie tego używać dzwoniłam do niej żeby się upewnić. zastanawiam się czy to gó.wno jest na pewno bezpieczne macie jakieś problemy przy stosowaniu tego nutritonu - biegunka, wysypka, zaparcia? czytałam, że dzieci różnie reagują...

będę wdzięczna za odp
Ja karmię już tylko mm, więc nie m problemu z nutritonem ,bo rozpuszczam go w mleku. Miki po nim ma gęściejsze kupki, ale jest ok. ja polecam no i nutriton można stosować spokojnie poniżej roku. On tylko zagęszcza mleko.