Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-28, 13:35   #893
praline
Zakorzenienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

praline! swietne czerwona torebeczka,pasek,sukienka z bufkami(skad?) no i ostatni najbardziej mi sie podoba. dziewczyno pokazuj sie czesciej ,bedziemy ogladac zestawy
dzieki! jako ze obdarzona zostalam wrodzonym ekshibicjonizmem jak czas pozwoli bede sie pokazywac czesciej...dzieki za zachete
czerwona torebka- z h&m
sukienka z bufkami- new look
pasek- kiedys na allegro zamowilam(bezfirmowy

Cytat:
Napisane przez patrycja1801 Pokaż wiadomość
praline - wow, naprawde super
thx- ale co super: zestawy czy moja zamazana twarz?hehee

Cytat:
Napisane przez tralalinka Pokaż wiadomość
Ooo, Praline, masz te same kozaki, co ja, tylko w innym kolorze. Są świetne, prawda? Bardzo podobają mi się Twoje zestawy, a szczególnie ten z szóstego zdjęcia - masz klasę, dziewczyno Widzę, że nie jesteś do niego przekonana, ale wg mnie możesz go śmiało nosić Mogę wiedzieć, skąd spódniczka?
Bellissimo...fajne sa, ale szybko sie fleki starly..szewc zrobil mi teraz solidniejsze i czerwonym mazakiem podmalowal ta skorke co jest na obcasie...wkurza mnie ona, bo ciagle ulega zadrapaniom. NA szczescie widac to tylko przy ogladaniu podeszwy
Bardzo mi miło, iz wg Ciebie mam klase Spodniczka jest z firmy George , jak dla mnie baaardzo krociutka(z kolei dla chlopaka wrecz przeciwnie)Jest ona niemal z identycznego materialu jak moj plaszczykprzypadek)
george.JPG plasz.JPG

Cytat:
Napisane przez maff Pokaż wiadomość
praline - 4 i 5 zestaw super! uwielbiam polaczenie czerni i czerwieini z tych cz-cz najb. mi sie wlasine ten podoba.
ciesze sie, ze Ci sie podoba

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia Pokaż wiadomość
Wszystkie fajne zestawy ale ostatni jest cudny Elegancki, klasyczny, pelna klasa, swietnie sie w nim prezentujesz I ta torebke Mysle, ze w pierwszym troche przesadzilas z czerwienia (darowalabym sobie jeden czerwony dodatek ). Sukienka mi sie podoba
DZiekuje za aprobate i szczegolne wyroznienie ostatniego zestawu..uwielbiam polaczenie czerni z biela- jest ponadczasowe i eleganckie-moze dlatego tak przypadl Ci ow zestaw do gustu
Co do 1 zestawu moze tak to wygladac ze wzgledu na lampe w aparacie, ktora przerysowuje troche kolor butow i torebki(wydaja sie jaskrawsze niz normalnie) stad moze to byc meczace dla oczu i stwarzac wrazenie nadmiaru...chociaz moze sie myle...Czarna torebeczka tez nie jest zla! Wlasnie rozpracowuje takowa...tyle, ze brak kaski
praline jest offline Zgłoś do moderatora