2007-01-28, 13:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Napisane przez super_karo
praline! swietne  czerwona torebeczka,pasek,sukienka z bufkami(skad?) no i ostatni najbardziej mi sie podoba. dziewczyno pokazuj sie czesciej ,bedziemy ogladac zestawy 
|
dzieki! jako ze obdarzona zostalam wrodzonym ekshibicjonizmem jak czas pozwoli bede sie pokazywac czesciej...dzieki za zachete 
czerwona torebka- z h&m
sukienka z bufkami- new look
pasek- kiedys na allegro zamowilam(bezfirmowy
Cytat:
Napisane przez patrycja1801
praline - wow, naprawde super 
|
thx- ale co super: zestawy czy moja zamazana twarz?hehee 
Cytat:
Napisane przez tralalinka
Ooo, Praline, masz te same kozaki, co ja, tylko w innym kolorze. Są świetne, prawda? Bardzo podobają mi się Twoje zestawy, a szczególnie ten z szóstego zdjęcia - masz klasę, dziewczyno  Widzę, że nie jesteś do niego przekonana, ale wg mnie możesz go śmiało nosić  Mogę wiedzieć, skąd spódniczka?
|
Bellissimo...fajne sa, ale szybko sie fleki starly..szewc zrobil mi teraz solidniejsze i czerwonym mazakiem podmalowal ta skorke co jest na obcasie...wkurza mnie ona, bo ciagle ulega zadrapaniom. NA szczescie widac to tylko przy ogladaniu podeszwy ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bardzo mi miło, iz wg Ciebie mam klase Spodniczka jest z firmy George , jak dla mnie baaardzo krociutka(z kolei dla chlopaka wrecz przeciwnie )Jest ona niemal z identycznego materialu jak moj plaszczyk przypadek)
george.JPG plasz.JPG
Cytat:
Napisane przez maff
praline - 4 i 5 zestaw super! uwielbiam polaczenie czerni i czerwieini  z tych cz-cz najb. mi sie wlasine ten podoba.
|
ciesze sie, ze Ci sie podoba 
DZiekuje za aprobate i szczegolne wyroznienie ostatniego zestawu..uwielbiam polaczenie czerni z biela- jest ponadczasowe i eleganckie-moze dlatego tak przypadl Ci ow zestaw do gustu
Co do 1 zestawu moze tak to wygladac ze wzgledu na lampe w aparacie, ktora przerysowuje troche kolor butow i torebki(wydaja sie jaskrawsze niz normalnie) stad moze to byc meczace dla oczu i stwarzac wrazenie nadmiaru...chociaz moze sie myle...Czarna torebeczka tez nie jest zla! Wlasnie rozpracowuje takowa...tyle, ze brak kaski
|
|
|