Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-28, 14:01   #895
hathayoga
perfumove love

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Odwazyłam się pokazać wam kilka moich wypocin, czekam na konstruktywną krytykę, ale prosze, nie bądźcie mocno surowe . Wielu z was pewnie poziomem nie dorównam, ale prezentuje tutaj styl, który prefeuję . Nie wszystkie zdjęcia sa super jakości, aparat dopiero rozgryzam poza tym troche reka mi się trzęsła . Na niektórych zdjęciach wyszłam grubo, jakby mnie ktoś napompował, no ale trudno się mówi .
Dwa pierwsze zdjęcia, to mój strój z piątkowej imprezy. Nie zwracajcie uwagi na moją "fryzurę", mam włosy związane.
Na wielu zdjęciach kombinacje bardzo podobne, zmieniałam np. tylko bluzkę i torebkę . Mam nadzieje, ze się nie zanudzicie, bo troche tych zdjęć mam, a nie mogłam się zawsze zdecydowac ile umieścić ujęć.
Bardzo podobają mi się dwa zestawy - jeden z (szarą?) spódniczką i (różowym?) sweterkiem, a drugi - ten z szarą koszulą. Miodzio

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia Pokaż wiadomość
Pomimo tego, ze wyszlam hmmm ... jak wyszlam (a raczej wygladam jak wygladam ) wklejam moj dzisiejszy (wczorajszy) zestaw: ciemnobrazowe kozaki i krotki plaszczyk, muchy czarne rurki, dlugi sweter i torba. No i dodalam apaszke w panterke. Zdjecie troche ciemne, mam nadzieje, ze dopatrzycie sie roznicy miedzy brazem i czernia
Fajnie Klasycznie i tajemniczo

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora