Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 22:15   #650
ladybird_1987
Rozeznanie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Gabbi, cieszę się że wszystko jest w porząsiu, czekałam i śledziłam Twoje posty trzymając kciuki
Dziewczyny, wczoraj się obroniłam na piąteczkę, na dyplomie mam 4,5, jestem położnąą!!
GRATULACJE!!!
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziękuję, okej,no to party!
widzę się ujędrniacie, odchudzacie.. to ja wam mogę powiedzieć jak ja schudłam,bo od lutego zrzuciłam 12kg
mniejsze porcje. zamiast pełnego talerza zupy, miseczka. zamiast talerza ziemniaków,jeden dwa ziemniaczki. aktualnie ziemniaków i chlebka nie jem, a jak już jem to ciemny. na obiadki gotuję sobie zupki, najczęściej warzywne, z kurczakiem w środku, ciemnym ryżem lub ciemnym makaronem. sycące,zdrowe i naprawdę niskokaloryczne
piję zieloną herbatkę, wodę. jem owoce, warzywa, na kolację coś białkowego, np jogurt naturlany z owockiem lub serek wiejski. najpóźniej o 21, mimo że spać się kładę nawet o 2 w nocy.
Z ćwiczeń, to tylko jeźdżenie na rolkach, bo żadna inna aktywność mnie nie interesuje ale jednorazowo na rolkach robię około 12km.
w czerwcu i na początku lipca chodziłam na endermologie,to takie masaże specjalną aparaturą, dostałam od przyszłej teściowej w prezencie. mówiłam już że mam najlepszą teściową? po tych masażach wygładził mi się trochę cellulit.
to nie jest tak,że sobie odmawiam wszystkiego. lubię zjeść kawałek ciasta,czy dobry konkret ( stripsy z kfc... ) ale znam umiar,i wiem że muszę dostarczać dobrych składników.
to tyle
Dobrze że nam wtedy o tym nie pisałaś bo u nas to był okres tycia na potęgę. Wielkie gratulacje za wagę! Ja muszę przede wszystkim wykluczyć słodycze. Ach te podjadanie. Nigdy nie miałam z tym problemu. Ciąża mi to zmieniła. Kiedyś słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć. właśnie, kiedyś....
Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
A to moja Maja na brzuszku.
Super główkę podnosi.
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Po kąpieli dałam Hani tą pierś, co mnie boli sutek i teraz boli mnie jeszcze bardziej

Dziewczyny, które mają córeczki o imieniu Hania Kiedy Wasze córki obchodzą imieniny?
Ja myślałam że jutro, czyli 26.07. Tata mi ostatnio powiedział że tak dziwnie obchodzić imieniny jak jeszcze nie było chrztu. I w sumie się z nim zgadzam. "Nadania" imienia jeszcze nie było. A to znalazłam w necie:
"Hanna obchodzi imieniny 3 razy w roku:
5 stycznia
26 lipca
18 października"