Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-26, 06:38   #103
Suqub
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.IV

Cytat:
Napisane przez przytulanka87 Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja wczoraj podjęłam ważną decyzję...a mianowicie czeszę się również sama do ślubu.
Make up i fryzura będą w moim wykonaniu.

Miałam dwie próbne fryzury i z żadnej z nich nie jestem zadowolona.
Na pierwszym próbnym czesaniu fryzjerka powiedziała mi żebym w dniu ślubu rano umyła sobie włosy i ....(uwaga!!!) wymodelowała i natapirowała sobie przód fryzury gdyż moje włosy szybko się rozpadają

Poszłam więc do innej fryzjerki..ta już mnie czesała i żadnych wymagań nie miała co prawda, ale narzekanie że moje włosy się rozpadają było.
Ja jej powiedziałam, że każde pasmo przed skręceniem powinna zlakierować to tylko pokiwała głową i dalej robiła swoje....oczywiście zanim doszłam do domu wiatr zrobił mi przedziałek na grzywce i wyglądałam okropnie

Wczoraj usiadłam i postanowiłam sama coś wykombinować...uczesałam się, umalowałam i poszłam na spacer a fryzura ani drgnęła....
W sprawie make upu doradzała mi wizażystka z nowo otwartej drogerii u nas w mieście....poszłam więc wczoraj do niej żeby oceniła obiektywnie jak mi to wyszło
Makijaż pochwaliła (pokazała gdzie mam dokonać małe poprawki ) i jest git majonez
No to podziwiam. Ja mimo, że nie mam "problemowych" włosów(z natury są kręcone i dość gęste) nie odważyłabym się. Czesałam się na różne wesela, każdy mówił że jakbym wyszła od fryzjera. Jednak bałabym się, że jak na własny ślub zrobię to przy większym wietrze wyglądać będę niekorzystnie. Ale Tobie życzę powodzenia i gratuluję odwagi

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując