2012-07-26, 11:28
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
Napisane przez _polly_
Z TŻ jestem podnad 2,5 roku, a mieszkamy ze sobą od 2.  Jakoś tak wyszło.
Ja niespełna 22 letnia bezrobotna, która wydaje w lumpeksach ciężko zarobione pieniądze TŻ. Tak, jestem lumpeksoholiczką. Do tego zakupoholiczką i kosmetykoholiczką.:brzyda l:
I dwa lata temu przygarnęliśmy, teraz już 3letnią, suczkę amstaffa o imieniu Shelby.:d
|
niech sie cieszy, ze w lumpeksach a nie u tiffaniego
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
Cytat:
Napisane przez just92
hej 
wczoraj pisałam jakie to 'kiedyś' miałam bolesne @ a dziś drugi dzień, a ja wstaje rano z mega bólem i mdłościami, nienawidzę tego  nawet nie mogłam nic zjeść rano i na czczo brałam tabletki jakies, ale chociaż przeszło i mogę siedzieć w spokoju.. tylko miałam w planach ćwiczyć a tu już dupa 3 dzień pewnie bede siedzieć na dupsku 
|
ja pierwszy dzień @ to mam totalny zgon. w pracy zwijam się w kłębek i cały dzień na tabsach:/
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
Cytat:
Napisane przez maadziulek91
A ja jutro jade do Tż-ta po dwóch tygodniach nie widzenia  Ale akurat dostałam okres   :b rzydal:
Dzis poraz pierwszy w swoim życiu użyłam samoopalacza na całe ciało  Już mija 4 godzina a tu nic nie widać 
|
ah ten okres, wie, kiedy przyjsc...
co do opalacza - kup sobie Soraya Sopot, albo Ziaja Sopot - nie pamiętam. Widać po dwóch uzyciach
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Cytat:
Napisane przez maadziulek91
160 cm mam. a Ty ?? co robisz żeby schudnąć? 
|
kurde, też powinnam:/
|
|
|