2012-07-26, 18:15
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
Napisane przez Malwina_89
Można - ja tak mam. Dookoła bąbla mam takie twarde koło o średnicy około 10 cm i więcej, twarde toto, czerwone, boli i swędzi. Często miejsce ugryzienia mi puchnie mocno - pamiętam, że raz ugryzł mnie komar w stopę, cała spuchła na czerwono i fioletowo, nie mogłam założyć na nią skarpetki a co dopiero buta i chodzić.
|
O, aż tak to miałam w zeszłym roku na ćwiczeniach terenowych, ale to jakiś pająk mnie ukąsił. Stopę miałam taką, że wyglądałam jakbym miała słoniowaciznę 
Cytat:
Napisane przez ineczka7
Orlica - całkiem sporo osób jest uczulonych na ukąszenia/użądlenia czyli jad albo ślinę różnych owadów. Ja ostatnio 5 czy 7 (!) dni po malowaniu do sesji w lesie miałam całe łydki takie jak na załączonym zdjęciu. Moja teściowa mówi, że to na pewno meszki, ale ja widziałam co mnie uparcie gryzło i to były komary
wszystkie ukąszenia jeszcze przez 2 tygodnie były twarde i wypukłe. Straszyłam na weselu znajomych 
|
Właśnie coś takiego teraz mam, ale okrąglutkie i z różowymi obramówkami... Smarowałaś to czymś?
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989
U mnie nowa notka - lip stain od Oriflame 
|
Lecę czytać 
Cytat:
Napisane przez kasiaj85
do mnie dotarła paczuszka od Dermedic... ja nie wiem, czy ja jestem jakaś dziwna, czy nie mam humoru czy mnie Olay tak rozpuścił... ale jakoś tak, no sama nie wiem, zaproponowano mi testowanie linii kosmetyków - Hydrain3 i Emolium, a dostałam krem, maseczkę do twarzy, 5 saszetek lotionu do ciała (po 2ml) i jakieś kilka saszetek kremu anti age (nie potrzebuję) i przeciwtrądzikowego (nie potrzebuję)... plus jakieś 4 maseczki w saszetkach z czego dwie także nie do mojego typu cery... chyba cos napiszę tej kobiecie... bo mi ręce trochę opadają...
|
Też bym nie była zadowolona. Można sobie czasem pogwiazdorzyć
|
|
|