Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki odcień na lekko spraną czerwień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-26, 21:03   #3
mcromance
Zakorzenienie

Dot.: Jaki odcień na lekko spraną czerwień

Ja też zrobiłam sobie krzywdę jakieś 2 tygodnie temu z użyciem Castinga (Bursztyn). 3 lata temu farbowałam się na czekoladę też Castingiem i chyba coś w składzie zmienili, bo ten kolor strasznie się wypłukiwał i po 2 myciach zamiast bursztynu miałam marchewę, więc osobiście odradzam tą farbę.

Za to do pokrycia tej tragedii użyłam Czekoladowego brązu Syoss'a. Wyszedł cudownie. Troszkę się spłukał po 2 myciach (olejuję włosy przed każdym myciem co 2 dni) i teraz wygląda jak kolor z opakowania. Jest rudawy połysk w sztucznym świetle (w pokoju bez okna) ale poza tym pomieszczeniem jest brąz
Dodatkowo dla mnie w czasie aplikacji i trzymania na głowie nie śmierdział jak farba Loreal Excellence, którą używa moja mama.
Kolejnym plusem jest to, że nie wypadło mi prawie nic z moich średnio gęstych, cienkich włosów.

Powodzenia w ratowaniu włosków i psychiki. Ja nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze kiedy miałam tą marchewę na głowie.
mcromance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując