2012-07-26, 22:35
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez niunia32
po karmieniu to z której odciągnąć? z tej drugiej?
po jakim czasie odciągać z właśnie karmionej piersi?
zaliczyłam aqua aerobik i 2 dzień a6w, boli brzuch :P
|
metoda 7-5-3:
po każdym karmieniu odciągamy 7 minut z lewej piersi 7 minut z prawej piersi, 5 minut z lewej, 5 minut z prawej, 3 minuty z lewej , 3 minuty z prawej. Przy zanikającej laktacji staramy się karmić z dwóch piersi w ciągu jednego posiłku, chyba że dziecko odmawia ( tak jak moje ).
Cytat:
Napisane przez kism
Spoko, ja to tak na żarty pisałam oczywiście o nieboleniu mężowskiego serca. My też mamy wspólne konto  a dodatkowo każdy ma swoje indywidualne, żeby chociaż móc tej drugiej osobie prezent na jakąś okazję kupić, tak żeby nie wiedziała o tym 
Ja pracuję w banku i mój tż też, ale w innym, więc w tematach bankowych jestem w miarę rozeznana  Faktycznie przedtem pomyliło mi się z tym nr tel podawanym w allegro, a myślałam o kodzie do przelewu, który przychodzi na tel, który podany jest do konta. A Ty mówisz rozumiem jeszcze o czym innym, że macie informację o transakcjach wysyłane równocześnie na dwa nr tel, tak? My mamy do konta też tylko na mój nr tel włączone te smsy, bo w zasadzie po co to dublować...  U nas to ja trzymam budżet rodzinny w garści  Jakby tż przyszło jakieś rachunki zapłacić, to nie miałby pojęcie co i gdzie 
|
dokładnie o tym mówię, nie wiem czemu są na dwa konta wysyłane smsy , zakładaliśmy to konto jeszcze jako para , nawet nie wiem czy bylismy zaręczeni, chyba sobie nie ufaliśmy 
taaa.. my też mamy swoje konta indywidualne, i tam chomikujemy swoje prywatne oszczędności, bo faktycznie zawsze siara wychodziła, jak przyszło coś kupić na prezent. w razie co , zostają kredytówki
|
|
|