2012-07-26, 21:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomimo wielkiej odległości nie daMY umrzeć tej Miłości. - 44 część ZNO :)
Cytat:
Napisane przez norka27
Stonka a co sie dzieje? Krwawienie wystapilo? Wujek mojego TZ kiedy mial grubo po 80 zlamal biodro i strasznie krwawilo i nie chcialo sie zrosnac ale po jakims czasie bylo duzo lepiej. W tym wieku takie urazy goja sie bardzo, bardzo powolutku. Cierpliwosci i wiary a bedzie dobrze.
alantan jest dobry
choco popsy to takie platki sniadaniowe czekoladowe ktore ja zjadlam jak chipsy na sucho http://www.gadgetus.com/boite.php?num=0198 sa niesamowite wlasnie w formie przysmaku 
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------
Imp chodzi o babcie Stonki ktora zlamala biodro a nie o nasza Babcie forumowa  Nasza Babcia prawdopodobnie rodzi bo nawet nie odpowiedziala na sms Karolci. W ogole to jutro masz egzamin co nie? Jak sie czujesz? Tylko sie nie denerwuj bo wiesz - schrzanisz znowu. Jak to mawialm moj dziadek - tylko spokoj nas uratuje 
|
Nie wiem, co się działo dokładnie, ale lekarze powiedzieli, że operując ją nie wiedzieli, że aż tak źle jest z jej biodrem..I w nocy było z nią bardzo źle, stan prawie krytyczny, rano ciocia myślała, że babcia już umiera. 
Teraz było lepiej, próbowałam ją rozśmieszyć, bo mawiają, że śmiech to zdrowie, ale nie chce jeść.
Oby było dobrze.

|
|
|