Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowania do matury biologia i chemia ( cel ---> medycyna lub kierunki pokrewne)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 10:40   #894
hello_penny
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania do matury biologia i chemia ( cel ---> medycyna lub kierunki pokr

chyba odpuszczę sobie naukę z chemii i bio w wakacje, bo idzie mi jak krew z nosa. o ile do angielskiego siadam i poświęcam godzinę czy dwie dziennie, tak tym dwóm przedmiotom jakoś nie mogę... zwłaszcza, że większość książek zostawiłam tam, gdzie się uczę i przywiozłam (mądra ja) jedynie 'Vademeca'.

dziewczyny, orientujecie się może, czy ćwiczenia do podręczników z Operonu (mam teraz na myśli biologię) są przydatne? kupiłabym i uzupełniała po przerobieniu każdego działu. i jeszcze jedno pytanko - podręczniki tego samego wydawnictwa z chemii są 'sensowne'? zastanawiam się od wczoraj nad zakupem, bo mój szkolny z Nower Ery mi nie podchodzi. w ogóle ciężko o fajne książki z tego przedmiotu, a niestety muszę polegać tylko na pracy własnej i korkach raz w tygodniu, bo mam kiepską nauczycielkę z nieproporcjonalnie dużymi, do umiejętności przekazania wiedzy, wymaganiami...

Sumienie miała czyste. Nieużywane.

56 55 54 53 52 51 50 49 48 47

hello_penny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując