2012-07-27, 09:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Dzień dobry
My się dziś szczepimy, strasznie sie tego boję. Kupowałyście może jakiś specyfik na wyciszenie dziecka po szczepieniu?? Położna mi o czymś takim mówiła, ale nie pamiętała nazwy.

|
Ja wiem tylko, że jest maść łagodząca ból, nazywa się to emla, ale ja nie bedę tego kupować, bo Miki dobrze zniósł wkucie.
Ale co dużo za szczepienia, że się zdziwiłaś??
Ja Mikiego też przewijam. On robi jedną kupę dziennie, ale i tak mu zmieniam pieluszki w nocy za każdym karmieniem.
Cytat:
Napisane przez _millena
stokrotko ten piesek ma niestety jedną melodyjkę trwającą okolo 30 sekund i trzeba go pociągać za głośny sznurek, dlatego ja kupiłam konika morskiego, ale Borys boi sie konika  i ewidentnie mu coś nie pasuje, bo jak go tylko włączam to drze japkę jakby go ze skóry obdzierali.
Natomiast ten piesek budzi jego zainteresowanie. Gada do niego, śmieje się i lubi sluchać melodyjki, podejrzewam , że dlatego, ze puszczalam ją brzuszkowi.
|
Ja mam biedronkę i Mikiemu też się bardzo podoba. nawet go ten głośne ciągniętcie sznurka nie budzi i nie boi się go.
A dzisiaj mieliśmy super noc. Miki poszedł spać o 20.00, na 1.00 nastawiłam sobie zegarek i go nakarmiłam, później standardowo pobudka o 4.20 butla i sen do 6.30  . Cudownie.
Czas edycji: 2012-07-27 o 09:58
|
|
|